Prosjektleder

Prosjektleder

Arbeidsgiver: PwC

Stillingstittel: Teamet for bærekraft i PwC vokser - vi trenger flere på laget for å øke tempoet i den grønne omstillingen!

Søknadsfrist: 07.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Per Erik Johannessen

Stillingstittel: Rådgiver / Partner

Telefon: 913 93 364


Prosjektleder

Vi utvider laget innen bærekraft og klima og ser etter deg som vil være med oss videre på reisen!

PwC har et ledende miljø innen bærekraft, og vi utvider nå teamet i Kristiansand. Vi har en helhetlig, strategisk og tverrfaglig tilnærming til bærekraft og søker erfarne medarbeidere som har arbeidet med rapportering av bærekraft. Hos oss vil du jobbe i et tverrfaglig miljø hvor vi jobber sammen for å løse viktige samfunnsproblemer og rigge Agder for fremtiden!

PwC sitt bærekraftsteam jobber med et bredt spekter kunder og problemstillinger. Vi bistår ledende virksomheter og offentlige sektor med å utvikle klima- og bærekraftsarbeidet. Dette omfatter blant annet tjenester innen bærekraftig strategi, virksomhetsstyring, operasjonalisering og rapportering, samt verifikasjon av bærekraftsdata. PwC tilbyr deg en utfordrende og spennende jobb i en av Norges ledende kompetansebedrifter. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, bidra til å utvikle våre bærekraftstjenester, samt bygge nettverk lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi utvikler våre rådgivere til å bli markedets fremste innen bærekraft og klima

Vi søker deg som:

  • Har 3-5 års erfaring innen områder relatert til klima- og bærekraftsrapportering
  • Revisjonsbakrunn er en fordel
  • Kjenner til risikoanalyse innen ESG og klima
  • Blir motivert av å løse komplekse utfordringer
  • Er læringsvillig og nysgjerrig
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har svært god skriftlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk
  • Relevant høyere utdannelse
  • Brenner for en bærekraftig utvikling

Om arbeidsgiveren

PricewaterhouseCoopers as avd Agder

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt brede kompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Hver dag går mer enn 327.000 PwC- medarbeidere i 152 land på jobb for å hjelpe våre klienter til å lykkes. I Norge er vi over 2000 ansatte representert ved 28 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together, Reimagine the Possible.