Prosjektleder

Prosjektleder

Arbeidsgiver: AF Eiendom

Stillingstittel: Prosjektleder

Søknadsfrist: 09.03.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Malene Tunold

Stillingstittel: Daglig Leder i Eiendomstalenter

Telefon932 80 295


Prosjektleder

Er du vår nye prosjektleder?

AF Eiendom er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. Bransjen vår er i stadig endring, og fokuset på klima og miljø blir en av de viktigste oppgave for oss å løse i tiden fremover. Vi blir målt på resultatet av våre prosjekter av både sluttkunder, naboer, og samfunnet for øvrig, en oppgave vi tar fatt på med stort engasjement. Nå skal vi vokse, og styrke laget med prosjektledere med ulikt erfaringsnivå og for alle prosjektfaser.

Om rollen:

Som Prosjektleder i AF Eiendom har du ansvaret for å utvikle eiendommer og lede prosjekter i alle faser fra tomtekjøp til overlevering. Du er primus motor i prosjektet, og tar daglig beslutninger med mål om å skape rammene for gode liv. Som Prosjektleder får du mulighet til å briljere med dine beste egenskaper, og samtidig utvikle ny kompetanse og nye ferdigheter.

Hvem ser vi etter?

For å lykkes i denne rollen tror vi først og fremst at du er glad i en variert arbeidshverdag, hvor du motiveres av å skape resultater sammen med andre. Det å være nysgjerrig ligger naturlig for deg og du har et godt humør som du sprer til dem du omgir deg med. Du er beslutningsdyktig og forretningsorientert, og evner å ta avgjørelser som sørger for lønnsomme prosjekter. Du er proaktiv og jobber godt alene, men er samtidig en lagspiller med gode samarbeidsevner. Ellers tror vi du kjennetegnes av å være strukturert og grundig, og en forutsetning er at du, som oss, er til å stole på og har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Kvalifikasjonskrav:

  • Høyere utdanning innen tekniske, økonomiske eller juridiske fag
  • Minimum tre års prosjektledererfaring fra eiendomsutvikler eller entreprenør
  • Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr et svært godt arbeidsmiljø med flinke og imøtekommende kolleger, samt en arbeidshverdag full av spennende tverrfaglige utfordringer. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

 

Søknadsfrist: 09. mars 2022

Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte daglig leder i Eiendomstalenter, Malene Tunold: 932 80 295 / malene@eiendomstalenter.no eller rekrutteringsrådgiver, Emma Heiberg: 902 96 292 / emma@eiendomtalenter.no