Prosjektkoordinator i Oslo

Arbeidsgiver: Advokatfirmaet Haavind

Stillingstittel: Prosjektkoordinator

Søknadsfrist: 15.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Kristine Lloyd
Stillingstittel: HR-direktør

Kontaktperson: Ida Gjesterud
Stillingstittel: Senior HR-rådgiver


Prosjektkoordinator i Oslo

Vi ser etter en engasjert og serviceinnstilt prosjektkoordinator for å styrke Haavind-laget!

Som prosjektkoordinator skal du være med å sikre kvalitet, effektivitet og lønnsomhet i Haavinds prosjektleveranser. Prosjektkoordinator skal primært koordinere prosjekter etter Haavinds gjeldende prosjektmodell og avlaste saksansvarlig og advokater for administrativt arbeid knyttet til prosjektets planlegging og gjennomføring. Prosjektkoordinator skal være en verdiskapende serviceinstans for jurister og stabsledere i deres daglige arbeid og skal jobbe sammen med advokat eller intern bestiller for å levere gode løsninger til våre kunder.

Som prosjektkoordinator vil du være en del av prosjektstøtte-teamet i Haavind. Teamet består av compliance-medarbeider, advokatassistenter og prosjektkoordinatorer, og ledes av Legal Project Manager.

Til å fylle denne stillingen, ser vi etter deg som er serviceinnstilt og fleksibel, som er strukturert og prioriterer oppgaver effektivt. Videre trives du i et hektisk miljø og evner å håndtere flere oppgaver i parallell. Du har gode relasjonelle ferdigheter og liker å drive prosesser fremover.

Dette er en viktig rolle i et litt annerledes advokatfirma. Vi er profesjonelle, men kanskje noe mer uformelle enn bransjen for øvrig. Vi tror verdiene og holdningene dine samsvarer med våre kjerne-verdier: engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor.

De viktigste arbeidsoppgavene og ansvarsområdene dine vil være:

·     Koordinere interne og eksterne prosjekter etter Haavinds gjeldende prosjektmodell og retningslinjer i det enkelte forretningsområdet (herunder følge opp budsjetter, tidsplan, timeføring og fakturering)

·     Utarbeide rapporter, innhente dokumenter, sette sammen leveranser, sikre enhetlig formattering og riktige maler iht Haavinds visuelle profil

·     Kommunisere med kunde, prosjektteam og andre interessenter (f.eks. off. kontorer, off. registre, aktørportalen, domstolen mm)

·     Koordinere prosjektportefølje inn mot samme kunde, for å sikre enhetlig tilnærming og profesjonalitet i leveranser

·     Følge opp utestående oppgaver ved avslutning av prosjekt

·     Opprette og administrere tilganger og strukturer i valgte prosjektverktøy

·     Yte generell administrativ bistand knyttet til allokerte prosjekter

I tillegg vil rollen ved behov bistå med følgende:

·     Kunde- og saksopprettelse

·     Presentasjoner og skrivearbeid ifm. tilbud og pitcher

·     Oppdatere og tilpasse CV-er ifm. tilbudsarbeid

·     Koordinere innsendelser til rating-prosesser

·     Bistå med koordinering av markedstiltak (for eksempel nyhetsbrev, artikler, frokostseminarer, webinarer m.m.)

·     Bistå med koordinerende arbeid i ulike faggrupper

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner: 

·     Bachelorgrad eller annen formalkompetanse innen prosjektstyring eller prosjektmetodikk, økonomi, markedsføring eller juridiske fag

·     Meget god digital kompetanse, særlig Microsoft Office-pakken, elektronisk arkivering og digitale prosjektverktøy

·     Erfaring med prosjektarbeid i kunnskapsbaserte bedrifter og bransjer

·     Kjennskap til Prince2 eller annen prosjektmetodikk

·     Erfaring med digitale verktøy innen prosjektstyring

·     Gode språkkunnskaper på norsk og engelsk (muntlig og skriftlig)

Det er en fordel om du har:

·     Bransjespesifikk erfaring innen en eller flere av Haavinds bransjesatsninger

·     Erfaring fra advokatvirksomhet

·     Erfaring med markedsrettet arbeid

Som person tar du ansvar og eierskap for oppgaver og leveranser, jobber strukturert og effektivt, er utviklingsorientert og løsningsfokusert. Du er opptatt av å levere topp kvalitet og har god gjennomføringsevne. Du motiveres av å jobbe som en del av at team, dele kunnskap og spille andre gode.

Hos oss får du blant annet – et veldig godt arbeidsmiljø, der det er lett å trives. Vi har sterke fagmiljøer, og vi satser på medarbeiderne våre. Vi kan love deg interessante og varierte arbeidsoppgaver, som vil gi deg både faglig og personlig utvikling. I tillegg til konkurransedyktige betingelser har vi et bredt tilbud til våre ansatte, med firmaturer, avdelingssamlinger, after work-arrangementer, idretts- og kulturtilbud. Her er det masse å involvere seg i og noe for enhver smak. Du kan glede deg til en ny arbeidsdag i nye og moderne kontorer med egen kaffebar og en vanvittig bra personalrestaurant – midt i kjernen av Oslo!

Høres dette ut som noe for deg?

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Søknader behandles fortløpende.