Prosjektansvarlig

Prosjektansvarlig

Arbeidsgiver: Bane NOR Eiendom AS

Stillingstittel: Prosjektansvarlig

Søknadsfrist: 14.06.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Skagerak Consulting AS – Daglig leder Erik Aasmundtveit – 414 31 938
  • Skagerak Consulting AS – Seniorrådgiver Linda Brusletto – 416 76 428


Prosjektansvarlig

Prosjektansvarlig til utvikling av Skien Brygge.

Som leder for Skien Brygge Utvikling AS får du et overordnet ansvar for utvikling og realisering av Skiens viktigste eiendomsprosjekt. Her har du en helt unik anledning til være med å prege utviklingen av byen på en offensiv måte. Dette er et stort og komplisert prosjekt, det betyr at det blir veldig gøy men også krevende. Du får med deg på laget profesjonelle eiere og dyktige samarbeidspartnere og leverandører. Er dette utfordringen du har lett etter?Ansvar og arbeidsoppgaver
Som prosjektansvarlig er du øverste ansvarlig for prosjektet og daglig leder av selskapet Skien Brygge Utvikling AS. Du skal sørge for at selskapet har gode planer, at alle samarbeidspartnere sammen bidrar til realiseringen av prosjektet og at budsjetter og fremdriftsmål overholdes. En viktig oppgave i tidlig fase vil være å velge riktige strategier for å gjennomføre prosjektet.

I tillegg til å lede utviklingen av prosjektet, vil du ha ansvar for å skaffe riktige leietakere, riktig finansiering, sørge for god økonomistyring og rapportere til styret, for å nevne noen av oppgavene i stillingen.

Kvalifikasjoner
Vi ser etter kandidater med erfaring fra ledelse av store prosjekter eller fra selskaper innen eiendomsutvikling. Du må evne å forstå dynamikken i utviklingen og realiseringen av slike prosjekter og forstå hva som skal til for å lykkes.

Du må ha gode lederegenskaper, analytiske evner og forretningsmessig legning. Hvis du har byggeteknisk faglig kompetanse, god økonomisk forståelse og innsikt i kontraktuelle forhold, har du et godt grunnlag for å oppfylle våre forventninger.

Personlige egenskaper
Du vil være motoren i prosjektet og må ha evne til å skape fremdrift og progresjon. Du må også være glad i å samarbeide med folk og trives med å opptre i media og i møter med ulike myndigheter. Om du i tillegg kombinerer handlekraft med smidig og hyggelig fremtoning, kan det være nettopp du som er vår kandidat!

Vi tilbyr
Dette er en unik sjanse til være med å sette preg på en by, og kunne bidra til at Skien får en urban og hyggelig bydel som realiserer visjonen om å lage et godt sted å bruke, jobbe og leve.

Om arbeidsgiveren

Skien Brygge skal bidra til revitaliseringen av sentrum vil omslutte byens vannspeil på en ny måte. Her blir det et yrende folkeliv og et attraktivt sted å bruke, jobbe og leve.
Prosjektet vil ha et sterk miljøfokus med bærekraftige løsninger og moderne teknologi.
Skien Brygge er et stort prosjekt og totalt skal det bygges ca 60.000 m2 med næringsarealer, møteplasser, spisesteder hotell og boliger.
Skien Brygge Utvikling AS har ansvar for første byggetrinn som utgjør omtrent 1/3 av prosjektet. Bak dette selskapet står sterke aktører som Bane NOR Eiendom, R8 Property og Skien Boligbyggelag.