Prosjekt- og byggeleder – Mo i Rana

Prosjekt- og byggeleder – Mo i Rana

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjekt- og byggeleder

Søknadsfrist: 25.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Vebjørn Valåmo
Telefon: 957 27 752


Prosjekt- og byggeleder – Mo i Rana

HRP er vi opptatt av å møte morgendagens utfordringer, bistå våre kunder med den ekspertisen de etterspør og være en ledene samfunnsbygger. Selskapet går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene og har et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase og lede prosjektene gjennom alle faser.

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Bjørvika i Oslo og regionskontorer i hele Norge. Vi ønsker å vokse og ser etter en brennende sjel som kunne passet inn i vårt kontor på Helgeland. Avdelingen består i dag av flere kompetente og ivrige medarbeidere. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og avdelingen er i stadig vekst. Derfor ser vi nå etter nye prosjekt- og byggeledere til denne allerede godt etablerte avdelingen.

Hva tilbyr vi?

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom «Great Place to Work» undersøkelser.

I HRP har alle et felles mål om å gå nye veier for å sikre de beste løsningene. Vi vet at veiene blir til ved å sette søkelys på faglig sterke team som kan jobbe med alle de ulike delene i et prosjekt, hvor vår ambisjon er å representere en kultur der møtet mellom vårt mangfold og våre oppdragsgivere skaper kvaliteter som ikke kan oppstå noe annet sted.

Vi vet at faglig sterke team blir til ved å legge til rette for at hver enkelt medarbeider får utviklet sin kompetanse etter sine ønsker. Derfor har alle som jobber i HRP ekstremt stor påvirkningsmulighet og mulighet for å bidra med sin erfaring i prosjekter og internt. Mer info om HRP kan du finne her: www.hrpas.no

Typiske arbeidsoppgaver:

 • Prosjekt- og byggeledelse på store og små prosjekter for offentlige og private kunder
 • SHA KU/KP
 • Uavhengig kontroll
 • Være rådgiver og bistå prosjektorganisasjonen i oppfølging av prosjekter på byggherresiden.
 • Bistå ved kontrahering og oppfølging av entreprenør og andre aktører
 • Planlegge og gjennomføre aktuelle prosjektmøter og følge opp aksjonspunkter/ endringer
 • Oversikt over fremdrift, kvalitet og kostnad i prosjektgjennomføring
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har minimum fagskole-utdanning, bachelor/master. Både kort og lang erfaring vil bli vurdert, så lenge erfaringen er relevant! Du er selvstendig i arbeidet, samtidig som at du ønsker å spille på lag med dine kolleger både på din avdeling og på tvers av andre avdelinger. Du er opptatt av å gå frem som et godt eksempel og bidra til et godt arbeidsmiljø. I tillegg er du kundeorientert, kvalitetsorientert og en god relasjonsbygger.

Din erfaring:

 • Kontraktsoppfølging, risikostyring og fremdriftsplanlegging
 • Fordel med erfaring fra verneverdige bygg, nybygg, eller rehabiliteringsprosjekter
 • Kunnskap om byggherreforskriften og Norsk standard
 • Kan kommunisere godt og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig
 • SHA erfaring er et stort pluss
 • Fordel om du har erfaring som byggeleder eller prosjektleder hos byggherre eller entreprenør

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Send inn din søknad, så kan vi møtes over en kaffekopp og bli kjent 🙂

Med vennlig hilsen,

Vebjørn Valåmo