Prosjekt- og byggeleder innen tekniske fag og ITB – Bergen

Prosjekt- og byggeleder innen tekniske fag og ITB – Bergen

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjekt- og byggeleder innen tekniske fag og ITB

Søknadsfrist: 02.08.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: May Linn Vestvik
Stillingstittel: Direktør Region Vestland
Telefon: 416 35 296


Prosjekt- og byggeleder innen tekniske fag og ITB – Bergen

Er du en ressurs med grunnkompetanse og interesse for tekniske fag, som kontinuerlig ønsker og utvikle og bidra til økt teknisk forståelse og kvalitet i dagens bygge- og anleggsprosjekter? Da søker vi deg. Digital & Teknisk ledelse i HRP består av over 60 medarbeidere fordelt over flere avdelinger i hele Norge som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter. Dette har skapt et unikt miljø innen prosjekt- og byggeledelse for tekniske fag, samt ITB-rollen som har sin faglige tyngde innen automasjon, energi, VVS og elektro. Vi ser etter en ressurs som vil være med å bygge videre på det gode miljøet vi allerede har i dag. En som vil være del av en bransjeledende aktør innenfor teknisk rådgivning. En god medarbeider og nettverksbygger, som er godt kjent med bransjen, og villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet.

Region Vestland har teknisk avd.kontor i Bergen, øvrige i Molde og Stavanger. Vi har prosjekt- og byggeledere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter, og hvor ambisiøse fagfolk og ledere jobber sammen for å bygge selskap, forretning og kultur. Regionen har som mål å utvikle gode ledere på byggherresiden.

Gjennom organisk vekst har vi bygget et sterkt miljø for prosjekt- og byggeledelse, og vi har en strategi om å fortsette denne veksten ved å knytte til oss kandidater med rett kompetanse og personlige egenskaper. Sammen skal vi løfte regionen videre!

Hvem er vi?

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i hele Norge. I Region Vestland består vi av et mangfoldig miljø innenfor bygg, anlegg. teknisk og RIB. Vi jobber med prosjektledelse av private og offentlige bygge- og anleggsprosjekter. Typiske byggeprosjekter vil være helsehus, idrettsanlegg, undervisningsbygg, kulturbygg, næringsbygg, hotell og boliger.

Hos oss får du muligheten til å være med på å jobbe, bygge, forme og å utvikle i et meget trivelig arbeidsmiljø med mange dyktige og kunnskapsrike kollegaer som ønsker å spille på lag med deg. Du vil ha store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende roller i interessante prosjekter og et stort ansvar. Her er det store karrieremuligheter hos Norges raskest voksende PA-selskap, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom HRP Academy. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil også få fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv.

I tillegg til dette har vi flotte lokaler på Kokstadflaten, med en super kantine, gode treningsfasiliteter, gratis parkering og ikke minst kort vei til bybanen!

Sentrale arbeidsoppgaver som prosjekt- og byggeleder tekniske fag

 • Prosjekt- og byggeledelse av tekniske fag på store og små prosjekter for offentlige og private kunder (Prosjektleder eller byggeleder elektro, automasjon eller VVS)
 • Være teknisk rådgiver og bistå byggherreorganisasjonen i oppfølging av prosjekter
 • Ivareta ITB-rollen (ITB-ansvarlig, RITB eller systemintegrator) i prosjekt, og kommunisere kontraktens krav og behov
 • Bistå ved kontrahering og oppfølging av entreprenør på vegne av byggherre
 • Planlegge og gjennomføre aktuelle prosjektmøter og følge opp avklaringer
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling
 • Ha kontakt med og følge opp entreprenører og andre leverandører mht. fremdrift, kvalitet, i forhold til kontrakt/endringer

Vi ser for oss at du har:

 • Svært gode norsk ferdigheter både skriftlig og muntlig
 • Minimum 3 års erfaring med bygge- eller anleggsprosjekter på enten byggherre eller entreprenørsiden
 • Du har minimum bachelor/fagskole ingeniørutdannelse innen tekniske fag
 • Erfaring fra større bygge- eller anleggsprosjekter. Erfaring fra offentlige prosjekter er en fordel
 • Lang dirkete relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse

Vi setter menneskene først, noe som vil si at vi først og fremst vil finne ut hva du ønsker å drive med fremover. Både kandidater med lang og kort erfaring i bransjen kan være aktuelle, så om du har interesse for faget – ikke nøl med å søk! Søknader behandles fortløpende, i mellomtiden sjekk ut vår hjemmeside: https://hrpas.no/

Vi ser frem til å høre fra deg og invitere deg på en hyggelig prat,

Vennlig hilsen oss i Region Vestland.

Kontaktpersoner:

May Linn Vestvik/ Direktør Region Vestland

+47 41 63 52 96

Ronny Arnesen/ Avdelingsleder – Digital og Teknisk Ledelse

+47 47 75 96 26