Prosjekt- og byggeleder i Oslo

Prosjekt- og byggeleder i Oslo

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjekt- og byggeleder

Søknadsfrist: 15.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Marius Belbo
Stillingstittel: Avdelingsleder prosjektledelse – Infrastruktur
Telefon: 95 92 47 84


Prosjekt- og byggeleder i Oslo

Er du en person som verdsetter en arbeidsplass som tar personlig utvikling på alvor, et selskap som legger til rette for at hver medarbeider får møtt sine ambisjoner, i tillegg til et fleksibelt arbeidsmiljø og en høy grad av trivsel hos de ansatte? Da er HRP det rette stedet for deg!

Hvem skal du jobbe med?

De som jobber med infrastruktur som marked i HRP i Oslo og Omegn, består i dag av over 50 dyktige medarbeidere som vil ha deg som sin nye kollega! Her vil du få muligheten til å jobbe med mange spennende infrastruktur-prosjekter med mange ulike fagområder som ønsker å spille på lag med deg. Vår kompetanse omfatter blant annet prosjektarbeid innenfor jernbane/spor, veg, VA-anlegg, kommunalteknikk, grunnarbeid, bruer, kraftoverføring, samt annet anleggsarbeid. Vi bistår våre kunder med gjennomføring av en rekke spennende og komplekse prosjekter fra tidligfase til overlevering, primært for offentlige kunder.

Våre avdelinger består i dag av flere kompetente og ivrige medarbeidere. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og vi er i stadig vekst. Derfor ser vi nå etter en flere nye medarbeidere, gjerne med ulik bakgrunn og erfaring! Du blir med i en høyt kvalifisert faggruppe og du vil bli sentral i hvordan vi vokser videre som fagenhet. Vi ønsker gode ideer og håper du vil ta med det til vårt allerede godt etablerte infrastruktur-miljø! Mer info kan du finne her: www.hrpas.no

Hva tilbyr vi?

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom «Great Place to Work» undersøkelser.

I HRP har alle et felles mål om å gå nye veier for å sikre de beste løsningene. Vi vet at veiene blir til ved å sette søkelys på faglig sterke team som kan jobbe med alle de ulike delene i et prosjekt, hvor vår ambisjon er å representere en kultur der møtet mellom vårt mangfold og våre oppdragsgivere skaper kvaliteter som ikke kan oppstå noe annet sted.

Vi tilbyr også:

  • Store muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag og spennende prosjekter
  • Forutsigbar arbeidstid tilpasset en aktiv familiehverdag (fleksitidsordning)
  • Knakende godt arbeidsmiljø
  • Betingelser du vil bli fornøyd med
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Spennende utviklings- og karrieremuligheter

Hvem er du?

Vi søker etter en ivrig person, som gjerne har ingeniørbakgrunn: master, bachelor eller teknisk fagskole. Prosjekt- og byggeledere med god kjennskap til prosjektadministrasjon i bygg- og anleggsbransjen. Du har erfaring fra byggherre, entreprenør eller som rådgiver og vet hvordan det er å jobbe for oppdragsgiver.

Vi ser etter deg som er selvstendig, motiveres av utfordringer og ser på alt «nytt» som en mulighet til å videreutvikle din kompetanse. Sammen skal vi legge grunnlaget for et nytenkende og godt faglig miljø som leverer kvalitet i arbeidet!

Videre tenkes det at du verdsetter balanse mellom arbeid og fritid!

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Vi vet at de flinke folkene– sånn som deg har tanker om hva som kan være interessant å holde på med videre. Derfor gleder vi oss til å møtes deg over en uforpliktende kaffekopp og bli bedre kjent!

Med vennlig hilsen,

Marius Belbo/Avdelingsleder Infrastruktur – Prosjektledelse

marbel at hrpas.no

Hoved adresse: Dronning Eufemias Gate 16, 0191 Oslo.