Prosjekt- og byggeleder

Prosjekt- og byggeleder

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjekt- og byggeleder

Søknadsfrist: 30.06.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Trond Augdal Dahl
Telefon: 984 51 106


Prosjekt- og byggeleder

HRP søker prosjekt- og byggeleder til vårt kontor i Verdal!

I HRP består våre avdelinger innenfor Infrastruktur og Bygg av en bred kompetanse innenfor prosjektledelse, byggeledelse og SHA-koordinator for infrastruktur- og byggeprosjekter i hele landet. Vår kompetanse omfatter blant annet prosjektarbeid innenfor næringsbygg, barnehage og skole, rehabilitering, tilstandskartlegging, veg, VA-anlegg, bane, grunnarbeid, bru- og kai inspeksjoner, samt andre utendørs konstruksjoner og anlegg. Vi bistår våre kunder med gjennomføring av en rekke spennende og komplekse prosjekter fra tidligfase til overlevering.

Vår avdeling i Verdal består i dag av kompetente og ivrige medarbeidere. Etterspørselen etter våre tjenester i Trøndelag er økende, og vi er i stadig vekst. Derfor ser vi nå etter en ny prosjekt- og byggeleder til vårt godt etablerte miljø. Her vil du blant annet få ansvaret for ledelse og gjennomføring av både større og mindre prosjekter. Høres dette ut som noe for deg, da gleder vi til å se din søknad!

..Så hvem er vi?

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Oslo og regionskontorer i hele Norge. I Region Trøndelag består vi av et mangfoldig miljø innenfor bygg og anlegg. Vi leverer prosjektadministrasjon, rådgivning, miljø og bærekraft, sikkerhet, offentlig anskaffelse, datafangst og visualisering, utredning og analyse + mye mer!

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom Great Place to Work undersøkelser.

I HRP har alle et felles mål om å gå nye veier for å sikre de beste løsningene. Vi vet at veiene blir til ved å sette søkelys på faglig sterke team som kan jobbe med alle de ulike delene i et prosjekt, hvor vår ambisjon er å representere en kultur der møtet mellom vårt mangfold og våre oppdragsgivere skaper kvaliteter som ikke kan oppstå noe annet sted.

I tillegg tilbyr vi:

  • Store muligheter for å påvirke egen arbeidshverdag og spennende prosjekter
  • Forutsigbar arbeidstid tilpasset en aktiv familiehverdag (fleksitidsordning)
  • Knakende godt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Spennende utviklings- og karrieremuligheter
  • Fint og sentralt kontor på VIP Senteret i Verdal + gratis parkering

Hvem er du?

Vi søker etter en ivrig person, som gjerne har ingeniørbakgrunn: master, bachelor eller teknisk fagskole. Du er en prosjekt- og byggeleder med god kjennskap til prosjektadministrasjon innen både bygg og anlegg.

Vi ser for oss at du har jobbet i noen år og kunne tenke deg nye utfordringer i et dynamisk, inkluderende og spennende miljø. Du har god erfaring fra byggherre, entreprenør eller som rådgiver og vet hvordan det er å jobbe for oppdragsgiver. I tillegg har du jobbet med en kombinasjon av bygg- og anleggsprosjekter, og du ser på dette som interessant å fortsette med!

Vi vet at de flinke folkene– sånn som deg har tanker om hva som kan være interessant å holde på med videre. Derfor tenkte vi å ta resten over en kaffekopp og bli bedre kjent. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Med vennlig hilsen,

Avdelingsleder Trond Dahl