Power BI-Utvikler i Trondheim

Power BI-Utvikler i Trondheim

Arbeidsgiver: Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS

Stillingstittel: Power BI-utvikler

Søknadsfrist: 01.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: John Holen
Stillingstittel: Seniorkonsulent
Telefon: 92 43 19 93

Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
Stillingstittel: Senior Associate
Telefon: 45 45 50 43


Power BI-Utvikler i Trondheim

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS (KEF) er en av landets største frittstående eiendomsforvaltere med virksomhet i hele Norge. Vi utvikler og forvalter både nærings- og boligeiendom, leverer tjenester innen utleie og er en totalleverandør i verdikjeden av eiendomsutvikling, -forvaltning og -drift. Hos oss finner du blant annet ingeniører, systemutviklere, byggdriftere, økonomer og eiendomsforvaltere. I avdelingen bærekraft og teknologi er det nå en ledig stilling som Power BI-utvikler, som sammen med en kollega vil arbeide i et «makkerteam».

Du vil være en viktig bidragsyter inn i en engasjert og dedikert organisasjon som er stolte over jobben vi gjør og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. Som Power BI-utvikler vil du få muligheten til å utvikle fremtidsrettede løsninger som setter kundene i stand til å ta bærekraftige valg. Dette ved hjelp av å tilby markedsledende digitale verktøy for effektiv forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av våre oppdragsgiveres eiendommer. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å utvikle en mer sammenhengende og helhetlig grafisk profil, øke brukervennligheten i våre digitale verktøy og sikre god funksjonalitet.

KEF benytter i dag Power BI som innsiktsverktøy både internt og i leveranser ut til kunde og dette vil være ditt primære arbeidsverktøy. Innen eiendom eksisterer mange datakilder, bl.a. regnskap, timer, kontrakter, inneklima, energi- og miljø og driftssystemer. Data hentes primært via SQL, API-er og filoverføring. Noe data er lett tilgjengelig og godt strukturerte, andre krever etablering av dataimport og restrukturering av data. Vi ser på mulighetene for å utnytte Microsoft-plattformen videre gjennom Power Apps og Power Automate, og har tro på at AI-integrasjoner på tvers av Microsoft-verktøy vil gi store muligheter fremover.

Noen arbeidsoppgaver vil derfor være:

  • Tilpasninger, vedlikehold og utvikling av våre eksisterende innsiktsløsninger i Power BI basert på kundebehov.
  • Utvikling av nye innsiktsløsninger i Power BI.
  • Bidra til forretningsutvikling innen området.
  • Deltakelse i eksterne og interne utviklingsprosjekter.
  • Opplæring og veiledning i løsninger til både kunder og kollegaer.

For å lykkes i denne rollen tror vi du har relevant høyere utdanning innen IT/teknologi og relevant arbeidserfaring. God og lang erfaringsbakgrunn kan kompensere for manglende eller annen formalkompetanse. Det er viktig at du har erfaring med Power BI, API-integrasjoner, brukergrensesnitt og/ eller fullstack-utvikling. Du har kunnskap om BI-løsninger som MS Power BI, og gjerne noe erfaring fra webutvikling og CSS, HTML og Javascript.

Som person er du nysgjerrig og engasjert i arbeidet ditt. Du synes AI er spennende og har gjerne erfaring med eller kunnskap om analyseverktøyer. Du trives i lag med både kollegaer og kunder. Du tilnærmer deg oppgaver på en analytisk måte og jobber like godt selvstendig som i team. Det er viktig at du behersker norsk, både muntlig og skriftlig, og har gode engelskkunnskaper.

Synes du dette høres spennende ut? Da bør du ta kontakt med rekrutteringsrådgiverne i Assessit, eller søke innen søknadsfristen.