Ønsker du å bidra i et profesjonelt eiendomsmiljø med mange spennende utfordringer?

Ønsker du å bidra i et profesjonelt eiendomsmiljø med mange spennende utfordringer?

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Teknisk sjef - kombinasjonseiendommer

Søknadsfrist: 29.05.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Eskild Rolstad

Telefon: 41 45 72 61


Ønsker du å bidra i et profesjonelt eiendomsmiljø med mange spennende utfordringer?

Bli kjent med KLP

Teknisk avdeling i KLP Eiendom Oslo har ansvaret for drift og vedlikehold av selskapets eiendommer. Vi har nå plass på laget for deg som ønsker nye utfordringer.

Vi ser for oss at du har høyere teknisk utdanning som sivilingeniør/ingeniør og at du har noe relevant ledererfaring og prosjekterfaring fra lignende stilling. Vi ser også for oss at du har inngående kjennskap til tekniske anlegg.

Som Teknisk sjef kombinasjonseiendommer vil du ha overordnet ansvar for driftsteamene og alle oppgaver knyttet til daglig drift og vedlikehold i egen portefølje av eiendommer og deres tekniske anlegg. Aktuell portefølje består for tiden av alle våre eiendommer hvor det er en betydelig andel handelsarealer, men dette vil kunne justeres.

Din rolle vil være å lede, organisere og få det beste ut av svært kompetente medarbeidere. Derfor er du tydelig og klarer å stille krav, følge opp, gi tilbakemeldinger og utvikle dine medarbeidere. Du sørger for at eiendommene er i forsvarlig stand i forhold til lover og forskrifter og at driften, herunder HMS og internkontroll, ivaretas forskriftsmessig. Porteføljen vil bestå av kjøpesenter, hotell og kontor (kombinasjonseiendommer). Du vil ha mye kontakt med våre brukergrupper. Det er derfor viktig at du er samarbeidsvillig og kundeorientert. Har du også kunnskap og interesse for bærekraft og miljø og drives av å spille medarbeidere gode? Da ser vi frem til å høre fra deg.

Vi ser for oss at dine kommunikasjonsferdigheter sørger for et godt samarbeid mellom teknisk drift, prosjekt og forvaltning. Kjennskap til ISO9001 og/eller ISO14001 er en fordel.

Viktigste oppgaver:

  • Lede driftsavdelingene ved eiendommene i porteføljen
  • Planlegging, budsjettering og gjennomføring av drift- og vedlikeholdstiltak samt felleskostnader
  • Påse at eiendommene er i forskriftsmessig og god stand
  • Oppfølging av eksterne leverandører
  • Ansvarlig for sikkerhet og vaktsentraler i porteføljen
  • Løpende kontakt med leietakere
  • Jobbe i team med forvaltning

Hos oss vil du få spennende utfordringer i et stort selskap i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og motiverte medarbeidere, og vi har gode pensjons- og velferdsordninger. Som ansatt i KLP vil du få tilgang til fine treningslokaler og KLPs feriehytter. KLP-huset ligger sentralt i Bjørvika rett ved Oslo S.

Høres dette ut som en spennende stilling, og har du det som skal til for å lykkes i rollen? Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen 29.05.24. For mer informasjon kontakt Utviklingsdirektør Eskild Rolstad på telefon 41 45 72 61.

KLP samarbeider med Semac som gjennomfører bakgrunnssjekk av den som tilsettes. Formålet er å verifisere CV, annen søknadsdokumentasjon og sikre lik- og objektiv behandling. Dersom stillingen krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsetter fremlagt politiattest.

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP og et av Nordens største eiendomsselskaper. Gjennom eiendom forvalter vi deler av pensjonspengene til våre kunder. Vi eier over 2,3 millioner kvadratmeter eiendom med en markedsverdi på 93 milliarder kroner. Vi tenker langsiktig for dagene som kommer, og har med oss et bærekraftperspektiv inn i alt arbeidet.Vi er ca. 170 ansatte og har mer enn 30 års erfaring med eiendom. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. Alle som jobber hos oss er på hver sin måte/med hver sin bakgrunn en del av vårt mangfold. Vi er opptatt av at alle skal behandles med likeverd og respekt og i KLP skal alle få lov til/ha mulighet til å være den de er. Vi har troen på at et arbeidsliv preget av likestilling og mangfold gjør at vi sammen vil skaper innovasjon, vekst og verdiskaping.