Økonomiansvarlig/Controller

Økonomiansvarlig/Controller

Arbeidsgiver: Løvenskiold Eiendom

Stillingstittel: Økonomiansvarlig/Controller

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

 • Finance People – Partner Henriette Kjærås Aaberg – 976 15 226


Økonomiansvarlig/Controller

Løvenskiold Eiendom skaper verdier gjennom forvaltning og utvikling av fast eiendom og som tjenesteleverandør og kompetansemiljø for konsernets øvrige virksomhetsområder. Løvenskiold Eiendom forvalter en egen eid portefølje av næringseiendommer på 120.000 m2 og for leietakere forvaltes en portefølje på ca 300.000 m2. I tillegg foretar vi utleie av boliger. Selskapet er involvert i utvikling av ulike boligprosjekter på Østlandet som omfatter ca. 3000 boliger. Løvenskiold Eiendom er aktiv i transaksjonsmarkedet gjennom kjøp og salg av eiendommer innenfor bolig og næring.Vi ønsker nå å styrke selskapet med en operasjonell og proaktiv Økonomiansvarlig/Controller. Stillingen vil ha ansvaret for økonomifunksjonen i eiendomsselskapene og være hovedansvarlig når det kommer til selskapets regnskap, økonomistyring, rapportering og støtte i forbindelse med eiendomsprosjekter. Arbeidsoppgavene vil være varierte og spenne fra moderat mengde regnskapsførsel til løpende økonomi- og prosjektstyring. Den rette kandidaten vil kunne utvikle seg i rollen og gradvis få totalansvaret på sikt. Økonomiansvarlig/Controller vil jobbe i tett samarbeid med og rapportere til administrerende direktør i Løvenskiold Eiendom. I tillegg vil det være et utbredt samarbeid med Økonomisjef i konsernet og hans økonomiteam.

Arbeidsoppgaver:

 • regnskap a-å, inklusive oppsett av årsregnskap og kontakt med revisor
 • løpende økonomistyring og rapportering av regnskapstall til konsern
 • bistå med budsjett og prognose
 • utføre diverse analyser
 • ansvar for prosjektregnskap og bistå prosjektledere med økonomistyring i prosjektene
 • bistå med eiendomsforvaltning og i oppkjøps- og utviklingsprosesser
 • videreutvikle rutiner og prosesser innenfor regnskaps- og økonomiområdet
 • ad hoc oppgaver og prosjekter

Kvalifikasjoner:

 • høyere økonomisk utdannelse
 • minimum 3 års relevant erfaring fra tilsvarende stilling og/eller fra revisjon
 • meget god regnskaps- og økonomiforståelse
 • god systemforståelse og gode ferdigheter i Excel
 • meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper:
Vi ser etter deg som er selvstendig, fleksibelt anlagt og som trives med stor grad av variasjon i dine arbeidsoppgaver. For å lykkes og trives i rollen må du ha en holdning til arbeidet som sier at ingen oppgaver er for små for deg, samtidig som du evner å løfte blikket og ha en analytisk tilnærming til mer komplekse problemstillinger. Videre er du kvalitetsbevisst, initiativrik og kan drive prosesser igjennom på egenhånd. Som person er du ansvarsbevisst og lojal og har høy grad av integritet. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner å tilpasse kommunikasjonen avhengig av hvem du er i dialog med. Godt humør, arbeidsglede og en positiv innstilling verdsettes også.

Vi tilbyr:
Løvenskiold Eiendom tilbyr en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og store muligheter for påvirkning i rollen. Du vil arbeide i et konsern med et velrennomert omdømme og som har solide merkevarer og sterk merkevarekjennskap i markedet. Selskapet har et godt miljø og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant, ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Line Freitag på mob 976 10 501 eller på mail line.freitag@financepeople.no, eller til Henriette Kjærås Aaberg på mob 976 15 226 eller på mail henriette.aaberg@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknader behandles fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom, Løvenskiold Skog og Maxbo Teknikk. Konsernet har ca. 1600 ansatte og omsetter for NOK 4,7 mrd. Hovedadministrasjonen holder til på Vækerø i Oslo. Les mer på www.lovenskiold.no.