Økonomi- og administrasjonsmedarbeider

Økonomi- og administrasjonsmedarbeider

Arbeidsgiver: Hemfosa Samfunnsbygg

Stillingstittel: Økonomi- og administrasjonsmedarbeider

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

Virker dette interessant, ber vi deg søke via www.dfind.no. Om du har lyst til å høre mer om stillingen, så ta gjerne kontakt med Dfind Finance ved vår rekrutteringsrådgiver, Joachim Claeson på tlf/post: 400 21 542 / joachim.claeson@dfind.no


Økonomi- og administrasjonsmedarbeider

Hemfosa Samfunnsbygg eier, forvalter og utvikler bærekraftige bygg for utøverne av noen av samfunnets viktigste tjenester. Våre leietakere er i hovedsak offentlig finansierte virksomheter som politi, domstoler, etater og høyskoler, men også barnehager og sykehus i privat drift er leietakere hos oss. Hemfosa Samfunnsbygg AS er en del av Hemfosa Fastigheter AB, som er børsnotert på Nasdaq Stockholm og et selskap i sterk vekst. Eiendomsporteføljen i Norge utgjør ca 300.000 kvm.

Til vårt hovedkontor i Oslo ønsker vi nå å styrke laget med en strukturert økonomi- og administrasjonsmedarbeider. Du vil være et sentralt bindeledd mellom alle ledd i selskapet. I dag er vi åtte personer på hovedkontoret og fem driftsledere som jobber ute. Det er viktig at du er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver, at du ønsker å ha det gøy på jobb og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for kontroll av innkommende fakturaer
  • Arkivering og organisering av selskapsarkiver, lånedokumenter, holde orden på mappestruktur på selskapets server m.m.
  • Administrasjonsansvarlig på kontoret: Håndtering av post, ansvarlig for innkjøp til kontoret (rekvisita, pc, inventar m.m.), organisere kontor og bistå ved større møter
  • Se til at tjenester for kontorfellesskapet fungerer
  • Andre ad hoc oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdanning innen kontor og administrative fag.
  • Om du har erfaring fra eiendomsbransjen så er det en fordel, men ikke et krav
  • Gode ferdigheter i bruk av Excel som arbeidsverktøy og ellers gode IT-kunnskaper
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper:
For å lykkes i denne jobben kreves det at du er strukturert og opptatt av å skape orden, du er selvstendig og nøyaktig. Du tar stort eierskap ovenfor dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver, og samarbeider godt med andre. Hvis du i tillegg er en positiv og omgjengelig bidragsyter og trives med varierte oppgaver, kan du være den vi ser etter.

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Hemfosa Samfunnsbygg eier, forvalter og utvikler bærekraftige bygg for utøverne av noen av samfunnets viktigste tjenester. Våre leietakere er i hovedsak offentlig finansierte virksomheter som politi, domstoler, etater og høyskoler, men også barnehager og sykehus i privat drift er leietakere hos oss.

Hemfosa Samfunnsbygg er spesialist på samfunnseiendom og langsiktighet er kjernen i vår virksomhet. Våre eiendommer ligger i noen av de raskest voksende regionene i Norge, på både Øst, Sør-og Vestlandet. Eiendomsporteføljen i Norge utgjør ca 300 000 kvm. Hemfosa Samfunnsbygg AS er en del av Hemfosa Fastigheter AB, som er børsnotert på Nasdaq Stockholm.