OBOS Eiendom, en ledende aktør innen by- og stedsutvikling ser etter Eiendomscontroller

OBOS Eiendom, en ledende aktør innen by- og stedsutvikling ser etter Eiendomscontroller

Arbeidsgiver: Obos Eiendom

Stillingstittel: Eiendomsconroller

Søknadsfrist: 26.04.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:Astrid Eri Malmo

Stillingstittel:Økonomisjef

Telefon:; 95 94 05 67


OBOS Eiendom, en ledende aktør innen by- og stedsutvikling ser etter Eiendomscontroller

OBOS Eiendom, en ledende aktør innen by- og stedsutvikling, søker en serviceinnstilt, strukturert og proaktiv eiendomscontroller!

I rollen vil du være med på å utvikle dagens eiendomsforvaltning til en ny tid. Vi har en diversifisert eiendomsportefølje som inkluderer kontorlokaler, kjøpesentre, hoteller, skole- og helsebygg, samt garasjeanlegg og logistikk. Totalt består porteføljen vår av omtrent 700 000 kvadratmeter fordelt på ca. 70 eiendommer. I 2025 vil Construction City, med over 100 000 kvadratmeter, stå ferdig og bli arbeidsplassen til 4 000–5 000 mennesker. Vi har et sterkt fokus på digitalisering og effektivisering av felles systemer og rutiner, og dette gir en variert arbeidshverdag med både rutineoppgaver og nye utfordringer.

Stillingen rapporterer til økonomisjef for OBOS Eiendom, og du vil inngå i et fagteam med andre controllere. I 2025 flytter vi inn i Construction City, som vil tilby fantastiske og moderne kontorlokaler på Ulven. Dette gleder vi oss til!

Arbeidsoppgaver:

OBOS Eiendom har et høyt fokus på kundetilfredshet og denne rollen vil du være en viktig støttespiller til eiendomsteamet for å sikre fornøyde kunder. Som Eiendomscontroller vil du ha det faglige ansvaret for økonomisk forvaltning og controlling av våre leieforhold. Stillingen vil være en viktig støttefunksjon for eiendomssjefer, utleiesjefer og drift, samt konsernøkonomi og business controlling i arbeidet med økonomisk styring rundt leiekontraktene, inkludert felleskostnader, og andre kontraktsmessige forhold. Videre vil du være OBOS Eiendom sin superbruker i vårt nye forvaltningssystem FlexProperty og vil ha en sentral rolle i arbeidet med å videreutvikle og effektivisere rutiner og prosesser rundt arbeidet med økonomisk forvaltning og controlling av våre leiekontrakter opp mot systemet og skal bidra til at systemet utnyttes mest mulig effektivt og sørge for god opplæring for brukere av systemet.

Andre sentrale oppgaver vil være:

  • Oppfølging, fakturering og avregning av omsetningsleie, felleskostnader og markedsføringsbidrag
  • Bistå avdelingsleder drift med økonomistyring av felleskostnader, jobbe tett med eiendomssjefer og drift for å sikre effektiv drift av våre eiendommer, herunder utarbeidelse og oppfølging av KPI’er
  • Utarbeidelse av senterforeningsregnskap
  • Støtte til eiendomssjef og drift for oppfølging av næringslokaler som ligger i et boligsameie
  • Oppfølging av forvaltningssystem og CRM system for å sikre riktig masterdata i kildesystemet
  • Bistå økonomisjef med kvartalsvis rapportering, business reviews, og rullerende fem kvartalers prognose og andre ad-hoc analyser

Dine kvalifikasjoner:

Vi tror at erfaring fra økonomisk forvaltning innen eiendom (bolig eller næring) er viktig for å lykkes i denne rollen. Rett kandidat har minimum en Bachelor grad for eksempel innen økonomi. Utover dette har vi behov for følgende bakgrunn og kompetanse:

  • God erfaring og kjennskap til relevant lovverk og bransjestandarder innen næringseiendom
  • God forretnings-, økonomi- og regnskapsforståelse
  • Interesse for system, i tillegg til god systemforståelse
  • Erfaring med Dynamics 365 og PowerBI er en fordel.

Dine personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er selvstendig, strukturert og opptatt av å levere god kvalitet. Du er nysgjerrig og trigges av utfordringer både alene og i samspill med kollegaer. Du kommuniserer godt og det å yte service faller naturlig for deg. Det er viktig at vår nye Eiendomscontroller er analytisk og forretningsorientert, og kan bidra til å støtte OBOS Eiendom til å sikre at vi opererer i tråd med strategiske målsetninger. Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Hva kan vi tilby deg?

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter.