Nyutdannede innen skatt og avgift

Nyutdannede innen skatt og avgift

Arbeidsgiver: PWC

Stillingstittel: Jurist/rådgiver

Søknadsfrist: 03.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Send e-post til: no_rekruttering@pwc.com


Nyutdannede innen skatt og avgift

Ønsker du å starte karrieren din i et stort og spennende kompetansemiljø? Trigges du av tanken på å løse komplekse og utviklende faglige problemstillinger til det beste for våre klienter?

Advokatfirmaet PwC består i dag av ca 200 ansatte, fordelt på 10 kontorer Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Førde, Ålesund, Molde og Hamar, og utgjør dermed Norges største private skatte- og avgiftsmiljø. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og er ett av verdens største konsulentnettverk med over 250 000 ansatte.

Vi er et tverrfaglig fellesskap av problemløsere som jobber sammen på tvers av fagområder for å løse våre kunders utfordringer. Som nyutdannet i PwC får du mange muligheter til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi mener at mennesker må utvikles for å trives og du vil derfor raskt bli koblet på en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Dette gir deg verdifull forretningsforståelse når du skal bistå våre klienter med skatte- og avgiftsrådgivning. Det første året i PwC byr på en spennende og bratt læringskurve, men du vil få god støtte fra din personlige career coach, leder og teamet rundt deg for å håndtere dette på en god måte.

Er du den vi ser etter?

For å forstå og hjelpe kundene våre på best mulig måte, er vi avhengig av å ha mennesker med ulik bakgrunn og perspektiver. Vi har stor tro på at ulikhet og samhandling skaper magi, og at vi utvikler oss sammen med mennesker som utfordrer vårt eget syn på ting. Er du en som liker å bli utfordret og synes det er gøy å tilnærme deg juridiske problemstillinger fra et forretningsmessig perspektiv, ja da er du kanskje den vi ser etter!

Vi søker deg som:

 • Er nyutdannet med mastergrad i rettsvitenskap eller annen relevant utdanning
 • Gode akademiske resultater
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Interesse for å jobbe med både nasjonale og internasjonale problemstillinger
 • Initiativrik og analytisk
 • God forretningsforståelse
 • Fleksibilitet og høy innsatsvilje
 • Evner å arbeide selvstendig og i team
 • Interesse for bruk av teknologiske løsninger

Oppgaver i stillingen/ansvarsområder: 

 • Nasjonal og internasjonal bedriftsbeskatning
 • Transaksjoner og restruktureringer av virksomheter
 • Transfer pricing
 • Nasjonal og internasjonal merverdiavgift, toll og særavgifter

Hvem er vi?

PwC er mer enn du tror. Vi er et ledende kompetansehus hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side. Og når mennesker med nye ideer kommer sammen, kan verdens største utfordringer løses. Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge. Vil du bli med på reisen? Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

PwC. En jobb som betyr noe.

The Associates – fra kollokvier til kundemøter

Lurer du på hvordan overgangen fra student til arbeidslivet kan se ut, og om PwC er noe for deg? Sjekk ut vår serie “The Associates – fra kollokvier til kundemøter”. Her følger vi syv nyansatte gjennom deres første år i PwC hvor de åpent deler sine erfaringer, både oppturer og nedturer. Strøm episodene her.

Praktisk informasjon

Last opp CV, søknadsbrev, relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF-format. Har du studert i utlandet, legg ved forklaring på karakterskala. Dersom du ikke finner ønsket kontor i søknadsskjemaet betyr det at alle stillinger er besatt. Du kan gjøre endringer på søknaden din ved å klikke på “søk” i stillingsannonsen.

Søknadsfrist er fredag 3. februar klokken 23:00. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring søndag 5. februar klokken 23:00. Dersom du har gjennomført testene våre de siste 12 månedene må du gjenbruke testresultatene. Dette gjør du ved å klikke på “gjenbruk testresultat” i testportalen. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Vi har felles rekrutteringsprosess for skatt og avgift, men spesifiser gjerne i søknad om det er et av områdene du er mest motivert å jobbe innenfor. Hvis ikke vurderes du inn mot begge områdene.

Ta kontakt på no_rekruttering@pwc.com ved spørsmål.

Søknadsfrist: fredag 3. Februar 

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen

*Til informasjon gjennomfører PwC bakgrunnssjekk av alle som signerer arbeidsavtale med oss

Følg oss på insta @pwcnorge for å få et innblikk i hverdagen vår eller sjekk ut alle aktiviteter på pwc.no/student