Nordr søker trainee til Stavanger

Nordr søker trainee til Stavanger

Arbeidsgiver: Nordr Norge AS

Stillingstittel: Nordr søker trainee til Stavanger

Søknadsfrist: 30.01.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Anett Gradert Henriksen

Stillingstittel Direktør HR, organisasjon og SHA

Mobil908 61 885


Nordr søker trainee til Stavanger

I Nordr bygger vi boliger som gir mer enn folk forventer.

Som trainee hos oss blir du en del av et av Nordens største eiendomsutviklermiljø med prosjekter i både Sverige og Norge. Vi er over 180 ansatte, har til enhver tid flere titalls aktive prosjekter, og nesten 20 000 boliger i tomtebanken vår. Vi lager smarte, solide og bærekraftige bygg med sjel og særpreg, i et marked som stadig får mindre av begge deler. I Nordr bygger vi for gode nabolag – og gode nabolag gir gode samfunn.

Nordr har over tid utviklet et unikt traineeprogram som sikrer at du som trainee får en målrettet faglig og personlig utvikling som bl.a inkluderer egen mentor, opphold ute på byggeplass og på våre ulike kontorer i Norge, samt hos vårt søsterselskap i Sverige.

Vi søker nå en kandidat som ønsker å bidra med fersk kompetanse inn i vår erfarne organisasjon i Stavanger. For å være en aktuell kandidat må du være nyutdannet våren 2022, ha minimum 4 års høyere utdannelse rettet inn mot bygg/eiendom, samt ha et sterkt ønske om å jobbe innen eiendomsutvikling. Dersom du i tillegg er opptatt av bærekraft og verdiskapning, samt kan vise til gode resultater – da kan du være den kandidaten vi ser etter.

Stavanger har pt 72 boliger i produksjon, 300 under regulering og 63 i utvikling fordelt på fire prosjekt.  Vår målsetning er å doble antall boliger i produksjon og er på aktivt søk etter attraktive tomter i bybåndet mellom Stavanger og Sandnes.