Montør – Servicetekniker

Montør – Servicetekniker

Arbeidsgiver: Firesafe AS

Stillingstittel: Montør - Servicetekniker

Søknadsfrist: 03.04.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Gjermund Lund

Telefon: 916 15 046


Montør – Servicetekniker

Firesafe Bodø er i stadig utvikling, og vi trenger derfor mer personell. Vi søker nå deg som kan være med oss å møte et marked som stadig etterspør et bredere spekter av tjenester og behov. Du er en person som både kan lede og bli ledet, du søker kunnskap og svar, og du har god erfaring med de fleste typer verktøy. Du jobber effektivt, men legger stolthet i et bra sluttprodukt både for deg selv, og teamet rundt deg. Kjenner du deg igjen i noe? Send en søknad!

I Firesafe er det kort vei til ledelsen, og en flat struktur. For deg som ansatt vil dette si at du får være med på å direkte påvirke hvordan avdelingen og selskapet utvikler seg. Vi er stolte av å være en arbeidsplass der alle ansatte blir sett, og hvor du har muligheter til å forme og skape din egen arbeidshverdag. Vi vokser stadig og vi vil ha med deg på laget!

Firesafe betjener en sammensatt kundegruppe og vi ønsker å speile markedets diversitet og mangfold. Derfor er det bare positivt om du ikke er helt A4, og representerer noe annet og mer enn gjennomsnittet. Vi har et stort og engasjert fagmiljø som samarbeider godt på tvers av forretningsområdene våre, og du vil få jobbe med noen av landets fremste eksperter på brannsikring. Jenter oppfordres til å søke!

Arbeidsoppgaver

  • Brannsikring av bygg
  • Service og kontroll av slukkeutstyr

Kvalifikasjoner

  • Gjerne allsidig kunnskap
  • Ønskelig med erfaring fra byggebransjen
  • Førerkort klasse B
  • Behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Strukturert, selvstendig og evne til å være litt kremmer!
  • Håndtere høyt arbeidspress og korte tidsfrister
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og forstå verdien av å jobbe i team
  • Positiv innstilling og godt humør

Om arbeidsgiveren

Firesafe har brannsikret Norge i 40 år og vi er stolte av å arbeide for et tryggere og mer brannsikkert samfunn. Våre verdier – profesjonell, kompetent og engasjert – er vår rettesnor i alt vi gjør.

Firesafe er i dag en ledende nordisk aktør innen brannsikring av nybygg og eksisterende bygg. Vi har 900 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og i 2022 omsetter vi for cirka 1,2 milliarder NOK. Firesafe leverer et bredt spekter av tjenester: brannteknisk rådgivning, bygningsmessig brannsikring, brannsikring av tunneler, brannsikring offshore, brannalarmtjenester, kontroll og service av branntekniske installasjoner og utstyr samt salg av spesialprodukter innen brann.