Miljørådgiver (RIM) med BREEAM- erfaring

Miljørådgiver (RIM) med BREEAM- erfaring

Arbeidsgiver: HR prosjekt

Stillingstittel: Miljørådgiver (RIM) med BREEAM- erfaring

Søknadsfrist: 09.12.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Stina Edvardsen

Stillingstittel: Avdelingsleder – Miljø og Bærekraft Bygg

Telefon: 952 27 846


Miljørådgiver (RIM) med BREEAM- erfaring

Vil du være med og bygge Norges ledende fagmiljø innen miljø og bærekraft innen bygg og anlegg?

Om stillingen:

Verden skal og må bli mer bærekraftig. Derfor må vi tenke bærekraft i alt vi gjør, og det inkluderer selvfølgelig byggene vi bor og oppholder oss i. Denne stillingens hovedområde vil være miljørådgivning, og særlig miljøkartlegging av bygninger og konstruksjoner, samt ombrukskartlegging. Da miljøfaglig kompetanse blir mer og mer ettertraktet søker vi nå etter flere medarbeidere, gjerne med ulik bakgrunn og erfaring. Du blir med i en høyt kvalifisert og voksende faggruppe, og vil bli sentral i hvordan vi vokser som fagenhet, så gjerne ta ambisjonene med i kofferten. Vi håper du kan, og vil, ta med mange gode ideer til oss!

HRP, ved vår avdeling, tilbyr flere tjenester innen miljøfaget, slik som miljøledelse, klimagassberegninger/LCA, materialrådgivning, kartlegging av forurenset grunn, sirkulær økonomi, og miljøsertifiseringsordninger slik som bl.a. BREEAM-NOR, CEEQUAL og Svanemerket. Det er selvsagt et pluss om du kan noe av dette! Avdelingen håndterer alle typer prosjekter, i alle faser.

Som rådgiver hos oss vil du jobbe i fremtidsrettede og spennende prosjekter i et marked i rivende utvikling. Vi ser etter deg som har noen års erfaring innen miljørådgivning, er allsidig og har stort engasjement. HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, og har stort nasjonalt nedslagsfelt med over 20 regionskontorer fordelt over hele Norge. Arbeidssted vil være fritt etter ønske.

Vi søker nå etter deg som er BREEAM-NOR-revisor, gjerne også med kjennskap til de øvrige fagområdene vi leverer tjenester til.

Som miljørådgiver hos oss vil du jobbe i fremtidsrettede og spennende prosjekter i et marked i rivende utvikling. HRP har hovedkontor i Bjørvika i Oslo, og har et stort nasjonalt nedslagsfelt med over 20 regionskontorer fordelt over hele Norge. Du vil kunne arbeide fra ditt nærmeste regionskontor.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Du vil få ansvar og frihet til å forme din egen arbeidshverdag, men typiske arbeidsoppgaver kan være:

 • BREEAM-NOR revisor og/eller AP
 • Fordel om du også ønsker å jobbe med BREEAM In-Use
 • Fordel med kjennskap til andre miljøsertifiseringsordninger for bygninger
 • Tilbudsarbeid ved behov

Hvem er du?

 • Du er en god og positiv støttespiller i team-arbeid, men liker også å ta ansvar og løse utfordringer på egenhånd.
 • Du er en god relasjonsbygger som trives i kommunikasjon med andre
 • Du er strukturert og engasjert
 • Du er faglig oppdatert, men har samtidig et ønske om å utvikle deg selv og HRP som firma

Kvalifikasjoner:

 • Du er BREEAM-NOR-revisor med minimum 2 års erfaring med BREEAM-NOR
 • Fordel dersom du er BREEAM-NOR-AP og/eller BREEAM In-Use revisor/rådgiver
 • Du har mastergrad innen relevant utdannelse. Lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Fordel med kjennskap til miljøsertifiseringsordninger som BREEAM Infrastruktur (tidligere CEEQUAL) og Svanemerket, men det er ikke noe krav
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk eller nordisk språk

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.