Markeds- og aktivitetskoordinator

Markeds- og aktivitetskoordinator

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Markeds- og aktivitetskoordinator

Søknadsfrist: 15.08.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Geir Ellefsen

Telefon932 47 611


Markeds- og aktivitetskoordinator

For deg som er glad i mote og mennesker har vi en spennende stilling der ingen dag er lik. Som markeds- og aktivitetskoordinator på Hvaltorvet får du være med på videreutviklingen av kjøpesenteret i sentrum av Sandefjord. Du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere og gjennomføre aktiviteter i samarbeid med butikker, senterkontor og eksterne kunder. Du vil også jobbe med markedsaktiviteter på sosiale medier, kundeklubben, innholdsproduksjon og planlegging av kampanjer. Vi har 54 butikker og du du vil være i daglig kontakt med butikkene for å holde deg oppdatert og koordinere aktiviteter, samt yte god service slik at vi kan fortsette å levere gode resultater. Du vil bli et viktig ansikt utad på senteret og sikre at alle jobber mot det samme målet. Du vil jobbe noe selvstendig, men også samarbeide nært med senterleder.

For å lykkes i denne stillingen må du trives med et høyt tempo og mange baller i luften. Det er en fordel om du er strukturert, selvgående og klarer å ha oversikt over det store bildet. Du må like å yte god service, prate med mennesker og skape begeistring. Det er muligheter for å være kreativ til å komme med nye ideer og løsninger, men det er minst like viktig at du har gjennomføringsevne.

Kvalifikasjoner

  • Det er en klar fordel om du har markedsutdanning, men også søkere med annen relevant bakgrunn kan bli vurdert
  • Erfaring fra retail er ønskelig.
  • Kjennskap til digitale verktøy (Microsoft Office- pakken, WordPress og sosiale medier), samt interesse for å lære deg våre andre styringsverktøy

Vi tilbyr

  • En spennende jobb hvor du får treffe mange flinke mennesker
  • En solid eier som byr på gode budsjetter og et langsiktig perspektiv for verdiskapning
  • Konkurransemessige vilkår, god pensjonsavtale, forsikring og rabatterte priser på banktjenester

Om oss

Hvaltorvet ligger midt i Sandefjord sentrum og er eiet av KLP Eiendom, et av Nordens største og mest solide eiendomsselskaper. Vår eier er Kommunal Landspensjonskasse (KLP). KLP eies av kommuner og arbeidsgivere, som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. Verdiene vi skaper går derfor tilbake til fellesskapet. Vi skal gi kundene en merverdi hver gang de besøker oss og være en modig sentrumsmagnet. Våre verdier er; ledende, inviterende og levende. Vi skal aktivt være stedet for shopping, sanseopplevelser og sosiale møter.

Senteret omsetter for 600 MNOK og har ambisjoner om å levere service i verdensklasse. Hvaltorvet scorer for tiden høyest på KTI undersøkelsen av KLP Eiendoms Eiendom sine kjøpesentre og vi er Miljøfyrtårnsertifisert.