Marked- og salgsansvarlig

Marked- og salgsansvarlig

Arbeidsgiver: USBL Nye Boliger, Sandefjord

Stillingstittel: Marked- og salgsansvarlig

Søknadsfrist: 04.02.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Leder nyboligkunder Marianne Hagen – 413 23 654


Marked- og salgsansvarlig

Nye Boliger søker deg som ønsker å ta ansvar for kunden i hele boligreisen – fra utvikling av prosjektet til kjøper overtar boligen.Om stillingen
Markeds- og salgsansvarlig inngår i et team som håndterer salg, tilvalg og ettermarked.Du vil være markeds- og salgsansvarlig for boligprosjekter i Vestfold. Du vil bistå prosjektsjef i prosjektutviklingen, samt ha ansvar for utarbeidelse av markedsplan, prospekt og annonsemateriell sammen med vår markedsavdeling. Du vil være oppdragsgiver for megler og ansvarlig for all kundekommunikasjon og gjennomføringen av tilvalg i dine prosjekter.Videre vil du i team med dine kollegaer utarbeide markedsvurderinger og analyser til akkvisisjonsgruppen ved vurdering av nye prosjekter/tomter.

Arbeidssted vil være vårt kontor i Sandefjord og du vil rapportere til leder nye boligkunder i Oslo.

Om deg
Vi søker deg som har erfaring med boligprosjekter, gjerne som eiendomsmegler eller prosjektmegler. Du kan også ha annen type boligerfaring, som prosjektsalg eller lignende. Det er en fordel dersom du har noe byggeteknisk forståelse og kan lese/forstå byggetegninger. Du har god erfaring med kundebehandling og det å sette kunden i fokus.

Som person er du tydelig i kommunikasjonen, du kan snakke med alle typer folk og er pedagogisk anlagt. Du er strukturert i din arbeidsform og trives med å håndtere mange baller i luften samtidig. Du samarbeider godt med andre, du er proaktiv, energisk og positiv, og har et utpreget kundefokus i ditt arbeid.

Du er opptatt av å følge med på konkurrerende prosjekter og holde deg orientert om hva som ellers rører seg i boligmarkedet.

Om Usbl
Usbl har 300 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. I Nye boliger er vi tilsammen 12 ansatte, der 3 stykker jobber i Sandefjord.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi bygger og forvalter boliger, med et særskilt fokus på miljø og bærekraft. Hver dag jobber vi for å gi den beste bolig- og kundeopplevelsen, ved å skape helhetlige bo opplevelser for våre kunder. Usbl har eksistert i over 70 år, og har i dag over 100 000 medlemmer. Vi forvalter 1600 borettslag og sameier, hvor mange av dem er bygget av andre utbyggere. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.