Leder prosjektutvikling Oslo

Leder prosjektutvikling Oslo

Arbeidsgiver: Entra ASA

Stillingstittel: Leder prosjektutvikling Oslo

Søknadsfrist: 29.05.2022


Spørsmål om stillingen?

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Dfind ved Espen Steinsrud tlf:92415227 eller Per Ivar Elton tlf: 90920462. Du kan eventuelt også kontakte Entra ved Per Ola Ulseth (Direktør Prosjektutvikling) på tlf.: 98 21 05 00.


Leder prosjektutvikling Oslo

Med fokus på bærekraft i alle dimensjoner og helhetlig byutvikling tør vi påstå at Entra skiller seg ut og bidrar positivt til områdene i nærheten av våre eiendommer. Vi ønsker å gjøre hverdagen til våre leietakere så forutsigbar og fleksibel som mulig, samtidig som vi tar vare på våre omgivelser og leverer lønnsomme prosjekter.

I Entra er det høy prosjektaktivitet og vi skal de kommende årene bidra til en stor transformasjon i Oslo sentrum, Sandvika og Bryn. Vi søker derfor etter en faglig sterk leder til en nyopprettet stilling som leder for prosjektutvikling i Oslo. Teamet består av 6 prosjektsjefer som har ansvar for Entra sine utviklings- og gjennomføringsprosjekter i Oslo-området, hvor hver enkelt prosjektsjef styrer ett eller flere prosjekter.

Entra har i dag en etablert prosjektmodell. Vi tror den som skal lykkes har evnen til å videreutvikle og implementere en måte å jobbe på som gjør hver enkelt og Entra bedre på prosjektutvikling og gjennomføring.

Du vil lede et team som er helt sentralt for Entras suksess og som består av noen av bransjens beste og mest kompetente prosjektsjefer innen næringseiendom. Dette er en rolle som handler om å lykkes gjennom andre, derfor ser vi etter deg som både har faglig tyngde, erfaring og kompetanse nok til å være en støttespiller, utfordrer og leder.

Stillingen rapporterer til Direktør prosjektutvikling og jobber også tett sammen med hele prosjektutviklingsavdelingen knyttet til videreutvikling og strategi fremover. Dette er en nøkkelrolle med et stort mulighetsrom.

Ønskede kvalifikasjoner:

Høyere relevant utdannelse innen økonomi eller ingeniørfag

10-15 års operativ prosjekterfaring som prosjektleder og/eller prosjekteier

Bransjeerfaring som leder

Du burde kjenne deg igjen i følgende:

Du kjenner svært godt til prosjektfaget innen bygg, anlegg og eiendom

Du trives med å lede og jobbe i team, og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Du har god entreprise- og kontraktsforståelse

Du er selvgående, fleksibel og har stor arbeidskapasitet