Kundekonsulent

Kundekonsulent

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Kundekonsulent

Søknadsfrist: 15.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Andrea Camilla Sandnes – Leder medlemsservice

Telefon: 959 05 900


Kundekonsulent

Vil du bidra til enda flere fornøyde medlemmer?

OBOS har over 550 000 medlemmer og medlemsservice håndterer en rekke henvendelser som gjelder medlemskap. Årlig besvarer medlemsservice over 60 000 henvendelser på e-post og telefon. Vi er stolte av å utføre god kundeservice og spesielt stolt over at vi vant tredjeplass i kundeserviceprisen for 2022!
Vil du være en del av suksessen?

Da en av våre kolleger skal ut i permisjon ser vi nå etter deg som vil vikariere som kundekonsulent, i utgangspunktet ut 2023. Vi tror du trives ekstra godt i en hektisk hverdag og du motiveres av å skape gode kundeopplevelser.

Arbeidssted er Hammersborg Torg, sentralt i Oslo sentrum.
Du vil rapportere til leder for medlemsservice.

Arbeidsoppgaver:

  • Besvare telefon og e-post fra medlemmer
  • Sikre høy servicegrad ved effektiv saksbehandling
  • Håndtere henvendelser om: Innmelding, utmelding, årskontingent, overføring av medlemskap og medlemsfordeler
  • Kryssalg av relevante produkter i OBOS-Banken, forsikring og eiendomsmegling

Dine kvalifikasjoner:

  • Ønskelig med høyere utdannelse, men ikke et absolutt krav
  • Erfaring fra kundeservice, fortrinnsvis telefon
  • Fordel med erfaring innen saksbehandling
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig

Dine personlige egenskaper:

For og trives i rollen som kundekonsulent må du først og fremst være en som får energi av å yte kundeservice. Hver dag jobber vi for at våre medlemmer skal være fornøyde og oppleve at vi og OBOS gir den servicen og hjelpen de ønsker. Du er kjent for å være tilpasningsdyktig og fleksibel og klarer fint å håndtere en hektisk og variert arbeidshverdag. Det gjør deg faktisk ekstra motivert. Du bidrar også inn i teamet med engasjement og positiv innstilling og er målbevisst og strukturert i din tilnærming.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 535 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.