Kundeansvarlig

Kundeansvarlig

Arbeidsgiver: Boligbyggelaget USBL

Stillingstittel: Kundeansvarlig

Søknadsfrist: 01.04.2019


Spørsmål om stillingen?

Regionleder Cathrine Karlsen –  416 23 700


Kundeansvarlig

Ønsker du å å jobbe med forretningsførsel i et av Norges største boligbyggelag?

Vi ser etter deg som trives med kundekontakt og som ønsker å jobbe med forretningsførsel i et av Norges største boligbyggelag.
Om stillingen
Hos oss vil du få ansvar for en egen portefølje boligselskap som du vil bistå innen økonomiske, juridiske og andre spørsmål. Kundene dine er styret i borettslag og andre boligselskap som Usbl er forretningsfører for. Vi har stort fokus på at du som rådgiver skal være proaktiv og tett på dine kunder. Du er ikke redd for å tilby tilleggstjenester som du ser at kundene dine har behov for.
En del av vår rolle som forretningsfører er å lede generalforsamlinger og andre møter hos kundene. Dette er en sentral del av jobben din på våren, og disse møtene foregår på kveldstid. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt.

Om deg
Vi søker deg som har utdannelse innen økonomi, juridiske fag eller eiendomsforvaltning. Du kan ha erfaring innen eiendomsforvaltning, eiendomsmegling eller annen kunderettet stilling. Du har god regnskapsforståelse, samt generelt gode IT-kunnskaper.
Du trives med kundekontakt, tar initiativ og liker å arbeide proaktivt mot kundene. Du jobber strukturert og effektivt, trives med å ha selvstendig ansvar, men er også en del av et team.

Om Usbl
Usbl har 280 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og som setter verdier som service, engasjement, nærhet og kunnskap høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe i tiden fremover. Vi er tilstede på 12 kontorer på Østlandet, og hovedkontoret vårt ligger i Oslo sentrum.
På hovedkontoret i Oslo er vi 20 ansatte innen forretningsførsel.
Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Usbl er et av Norges største boligbyggelag, og bygger og forvalter boliger. Selskapet startet opp i 1948, og har i dag 100 000 medlemmer og forvalter over 1 600 borettslag og sameier på Østlandet, mange av dem bygget av andre utbyggere. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.

 

FINN-kode  142760191