kundeansvarlig eiendom

kundeansvarlig eiendom

Arbeidsgiver: Pareto Bank ASA

Stillingstittel: Kundeansvarlig eiendom

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Jannicke Høiback Lunder

Stillingstittel: Senior Rådgiver

Telefon: 92 82 12 39

 

Kontaktperson:André Herlofsen

Stillingstittel:Partner/MD

Telefon: 93 48 02 66

 


kundeansvarlig eiendom

Bli kjent med FinancePeople
Pareto Bank besitter et ledende fagmiljø innen finansiering av boligprosjekter og næringseiendom. Med inngående markedsforståelse og høy finansiell kompetanse, er vi en bank som kan eiendom like godt som vi kan bank. Det gjør oss til en naturlig sparringspartner for kundene våre. Med en sterk kultur og et godt samhold spiller vi hverandre gode.Vi ser etter langsiktige og lønnsomme vekstmuligheter innenfor våre forretningsområder. Samtidig er vår ambisjon at vi aldri skal bli større enn at vi kan gi kundene våre den personlige oppfølgingen de fortjener. På bakgrunn av dette ønsker vi å styrke eiendomsteamet vårt med to Kundeansvarlige. Hos Pareto Bank får du muligheten til å bidra til å utvikle banken videre ved å ta del i større og mindre prosjekter. Vi kan love deg et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø, hvor du kan utvikle deg faglig sammen med de beste i bransjen.Er du god på relasjonsbygging, og motiveres av å skape verdier sammen med dyktige kollegaer og kunder? Da kan dette være den rette muligheten for deg og vi håper å høre fra deg.Arbeidsoppgaver

 • Utstrakt kundedialog og løpende oppfølging av kunder og eksisterende relasjoner
 • Salg- og relasjonsbygging, inkludert oppbygging av egen kundeportefølje
 • Delta i transaksjonsprosesser i samarbeid med finansielle og juridiske rådgivere
 • Utarbeide selskaps- og markedsanalyser og utforme egnede finansieringsstrukturer
 • Utarbeidelse av kredittinnstillinger og analysearbeid
 • Delta og bidra i prosjektarbeid
 • Bidra til avdelingen- og bankens videre vekst

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse tilsvarende siviløkonom, sivilingeniør eller lignende med gode akademiske resultater
 • 2 til 3 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra revisjon, eiendom, bank eller lignende
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Gode Excel-kunnskaper

Personlige egenskaper

 • Du har gode analytisk evner, nysgjerrig og har en interesse for norsk næringsliv
 • Du er sosial og trives med relasjonsbygging
 • Du kjenner deg igjen i utsagnet selvgående lagspiller
 • Du er strukturert, selvstendig og har en sterk gjennomføringsevne
 • Du er utadvendt, initiativrik og trives med å jobbe i et dynamisk miljø

Vi kan tilby deg
Vi kan tilby faglig utfordrende og varierte oppgaver i en av Norges mest fremoverlente prosjektbanker. Du vil få mulighet til å påvirke utviklingen av bankens satsning på eiendomsfinansiering, med svært gode muligheter for personlig og faglig utvikling. I tillegg blir du en del av et faglig og sosialt miljø som både støtter og spiller hverandre gode. Vi holder til i moderne lokaler i Vika hvor det er treningsmuligheter (bl.a. yoga) og andre gode helsetilbud. Videre kan vi tilby en inkluderende kultur med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer. Det arrangeres sosiale aktiviteter gjennom hele året og vi har stor fokus på miljøet hos oss.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, om å søke via www.financepeople.no og ikke direkte til oppgitte kontaktpersoner. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Jannicke Høiback Lunder på +47 928 21 239/jannicke.lunder@financepeople.no eller André Herlofsen på mobil 934 80 266 /andre.herlofsen@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt og søknader behandles fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Pareto Bank startet sin virksomhet i 2008 og ble børsnotert i 2016. I dag har banken 65 ansatte, og en forvaltningskapital på ca. 25 milliarder. Resultatet for 2023 ble 605 millioner kroner etter skatt. Pareto Bank er spesialisert på eiendom og har en sterk markedsposisjon innen eiendomsfinansiering, med et særlig fokus på eiendomsutviklingsprosjekter på Østlandet. Banken har et bredt tilbud av finansieringsløsninger til norske mellomstore bedrifter, og innen shipping og offshore retter vi oss mot norske rederier, eiere og det norske prosjektmarkedet. Tett kundeoppfølging og langsiktige kunderelasjoner har høyt fokus. Vi bygger alltid vårt arbeid på faglig kompetanse og bruker vår kunnskap til å skreddersy løsninger. Raskt, ryddig og tett på.