Junior/Senior RIB ingeniør i Kokstad

Junior/Senior RIB ingeniør i Kokstad

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Junior/Senior RIB ingeniør

Søknadsfrist: 17.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Adrian Moen Hjartnes
Telefon: 94 42 14 18

 


Junior/Senior RIB ingeniør i Kokstad

Våre arkitekter og rådgivende ingeniører har lang erfaring fra alle fasene i ulike typer byggeprosjekter, fra idè og mulighetsstudie, gjennom prosjekteringsfasene til utførelse og ferdig overleverte byggverk. Vi leverer alle arkitekt- og kjernefag innenfor prosjektering, og arbeider i det daglige tett i tverrfaglige team. Våre kunder er både innenfor offentlig og privat sektor.

Hos oss vil du ha en sentral rolle i videre utvikling av konstruksjonsteknikk-miljøet i HRP. Du vil jobbe tett sammen med både leder for markedsområde, HRP sine prosjekt- og prosjekteringsledere og faglige medarbeidere innenfor en rekke fagområder. På grunn av økte oppdragsmengder og sterk vekst innenfor markedsområdet søker vi nå etter ressurser innenfor fagområdet RIB. Først og fremst senior, men junior/nyutdannede oppfordres også til å søke.

Hvem er vi?

Hos oss blir du en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø med dyktige fagfolk og et godt samarbeidsklima. Vi har et utstrakt samarbeid med våre fagmiljøer på øvrige kontorer. Per dags dato er vi 12 rådgivende ingeniører og sivilingeniører innenfor konstruksjonsteknikk, som deler informasjon, kunnskap, erfaring og prosjekter via våre nettverk.

Våre ressurser innenfor fagområdet RIB holder til i Bergen, Oslo, Moelven, Stavanger og Gol. Kontoret i Oslo befinner seg i Nedre Slottsgate 28. Her kan du sitte i et moderne kontorlandskap med kort avstand til alt. Kontoret i Bergen befinner seg på Kokstadflaten 35. Kontoret til HRP er en del av Oddfjell-bygget. Her er det kort avstand til Flesland og med gode parkeringsmuligheter rett utenfor.

Selskapet er sertifisert som Great Place To Work- bedrift. I tillegg til trivsel på jobb er kompetanse og kompetanseheving noen av våre viktigste verdier. Vi er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidshverdagen tilpasses dine behov og ønsker. Vi tilbyr også en fleksibel og god løsning for hjemmekontor/fleksitid.

Flere goder hos oss:

 • Store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende prosjekter og stort ansvar
 • Meget konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fleksibel timeordning (+/- tid)
 • Spennende utviklings- og karrieremuligheter i Norges raskest voksende prosjektlederfirma
 • Egen sosialkomite som planlegger arrangement, trening og utflukter: Middager, reiser, temafester, ski-turer, rabatterte priser hos SATS, Barrys Bootcamp, etc

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har en relevant utdannelse fra Høyskole/Universitet og har jobbet alt fra et par og til mange år i bransjen. Du har god kjennskap til norsk standard: TEK17, plan og bygningsloven. For å kunne passe til rollen som rådgivende ingeniør bør du ha jobbet med en relevant programvare som eksempelvis: Autocad, Revit, Tekla, FEM-design eller tilsvarende.

Typiske arbeidsoppgaver:

 • Prosjektering av konstruksjonsteknikk, herunder stål-, betong- og trekonstruksjoner
 • 3D-modellering og tegningsproduksjon i Autodesk Revit Structure
 • Beregning, tegning og kalkulering innenfor fagområdet,
 • Utarbeidelse av funksjonsbeskrivelser innenfor eget fagområde,
 • Tilstandsvurderinger og analyser samt kostnadsberegninger,
 • Byggherrerådgivning og byggeplassoppfølging,
 • Oppdragsledelse og kundeoppfølging,
 • Delta som fagrådgiver i tverrfaglige prosjekteringsgrupper,
 • Markeds- og tilbudsarbeid innenfor eget fagområde og i tverrfaglige team,
 • Bidra til utvikling av fagverktøy og -kvalitetssystemer,
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø i organisasjonen

I tillegg er du omgjengelig, liker utfordringer og trives med variasjon i hverdagen. Resten tenkte vi å ta om over en kaffekopp. Da kan vi få vist fram kontorpulten som står klar, og noen av de hyggelige folkene her.

Høres dette interessant ut? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen

Adrian Moen Hjartnes / Avdelingsleder Region Vestland – RIB og RIG