ITB-ansvarlig, RITB og Systemintegrator – Ålesund

ITB-ansvarlig, RITB og Systemintegrator – Ålesund

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: ITB-ansvarlig, RITB og Systemintegrator

Søknadsfrist: 19.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Asle Kosbergløkk
Telefon: 413 68 520


ITB-ansvarlig, RITB og Systemintegrator – Ålesund

Om arbeidsgiveren HRP er fortsatt i drivende utvikling og nå trenger vi enda flere mennesker inn i et konsulentskap som legger stor vekt på at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag. Sammen med våre ansatte har vi skapt en god og åpen kultur på arbeidsplassen, som har gjort oss til en av de ledende selskaper som tilbyr prosjekt og byggeledelse når det skal bygges i Norge.

Great Place To Work

De ansatte i HRP bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom Great Place to Work undersøkelser.

Om DigTek

DigTek er en nasjonal vertikal som siden 2017 har hatt et sterkt fokus på utvikling av ITB-rollene og systematisk ferdigstillelse. I dag er vi det ledende miljøet i Norge innen nettopp dette og har klare målsetninger om det skal fortsette å være slik i fremtiden. Som ITB-ressurs, byggeleder tekniske fag eller som prosjektleder tekniske fag får du gleden av å jobbe med andre fra HRP i større team, samt komme inn på et tidlig tidspunkt i utviklingen av et prosjekt.

DigTek, som du søker deg til, er i dag sammensatt av flere titalls ingeniører med forskjellig bakgrunn. Dette har skapt et unikt miljø for ITB-rollene, samt prosjekt- og byggeledelse innen tekniske fag, som har sin faglige tyngde innen automasjon, energi, VVS, elektro og digitalisering.

Er du en god leder som tar ansvar og har erfaring med sentrale roller i større bygg- og anleggsprosjekter(>50mNOK), kan dette være noe for deg!

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har jobbet flere år som prosjektleder, eller byggeleder i et konsulentselskap, entreprenør eller hos byggherre. Du har minimum 2 årlig ingeniørutdannelse (Fagskole, Høgskole, Universitet), gjerne i kombinasjon med relevante fagbrev.

Du ønsker å bidra til den videre utvikling av avdelingen, med den kunnskapen du har fått så langt i din arbeidskarriere innen bygg/anleggs-bransjen. Dine gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter vil passe godt inn i teamet vårt.

Du motiveres av ansvar og du ser på utfordringer som en mulighet til å utvikle deg mer både faglig og personlig. I tillegg har du et ønske om å være med på å bygge opp en avdeling. Den rette personen for oss er endringsvillig, og er sulten på å utvikle deg selv og bedriften!

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Bistå byggherre og entreprenør i tidligfase, prosjektering og gjennomføring av prosjektet
  • Ivareta rollen som ITB-ansvarlig, RITB eller Systemintegrator
  • Tverrfaglig koordinering og samhandling
  • Utvikling av konsepter og stretegier
  • Delta i utvikling av eget fagmiljø

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? Send inn din søknad!

Resten tenkte vi å ta om over en kaffekopp her i de fantastiske kontorlokalene våre på kontoret i Molde eller Ålesund. Da kan vi få vist fram kontorpulten som står klar til deg, og noen av de hyggelige folka her!

 

Med vennlig hilsen,

Asle Kosbergløkk/ Direktør DigTek

 

Våre kontorer i Møre og Romsdal:

Langelandsveien 1 6010 Ålesund

Fabrikkvegen 13, 6415 Molde