IT-prosjektleder

IT-prosjektleder

Arbeidsgiver: Entra

Stillingstittel: IT-prosjektleder

Søknadsfrist: 17.11.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Linn Falao Welin

Telefonnummer +4740021491

E-post: linn.falaowelin@dfind.no


IT-prosjektleder

Entra er ledende eier, forvalter og utvikler av kontoreiendom i Norge. Vår portefølje består av 95 eiendommer, med et totalareal på 1,4 mill kvm. Hovedtyngden av våre eiendommer er i Oslo og omegn, men vi har også strategiske satsningsområder i Bergen, Stavanger og Trondheim. Vårt hovedkontor er lokalisert midt i Oslo Sentrum, med en moderne innredning og fantastisk utsikt. Vi er totalt 175 ansatte, som alle jobber aktivt mot vår forretningsstrategi som handler om at vi skal være miljøledende i våre leveranser, ha lønnsom vekst og sørge for kvalitet i alle ledd. Våre ansattes trivsel står høyt på agendaen, og vi er stolte av å kunne si at arbeidsgleden i Entra ligger langt over referansenivå for Norge. Hos oss møter du en flat selskapskultur hvor vi etterstreber å ha et godt samarbeid på tvers av alle team og avdelinger.

Som et ledd i å styrke vårt team innen Digitalisering og IT søker vi nå en prosjektleder til å drive, lede og følge opp våre IT- og digitaliseringsprosjekter. “Team Digitalisering og IT” består i dag av fire ansatte, og er tilknyttet avdelingen Eiendomsforvaltning. Som prosjektleder vil du jobbe tett med IKT-Manager, og rapportere til Leder for Digitalisering og IT. Du vil også få mulighet til å samarbeide med avdelinger på tvers av organisasjonen, blant annet markedsavdelingen og driftsavdelingen. Her vil du oppleve å møte en organisasjon hvor din stemme står sterkt – og vi er helt sikre på at du vil få stor innflytelse på våre teknologiske og digitale løsninger!

Som IT-prosjektleder i Entra trives du best i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Du vil få jobbe med innovative løsninger og spennende digitaliseringsprosesser i et kompetent miljø med faglig tyngde. Vi er på en spennende digital reise med en variert prosjektportefølje som strekker seg fra arbeid med interne applikasjonsløft, til utskiftning av plattformer og etablering av sikkerhetsløsninger. Vi tror at du vil bidra til videre prosessutvikling innenfor metodikk og prosjektstyring, og at du vil ha fokus på å forventningsstyre omgivelsene underveis. Vi ser for oss at du vil ha særlig fokus på IT-sikkerhetsprosjekter, fra igangsetting til implementering og evaluering i etterkant.

I tillegg vil du ha ansvar for: 

  • Arbeid med kompetanseheving i organisasjonen
  • Å utrede nye leverandører og delta i anskaffelsesprosesser
  • Oppfølging av vår driftsleverandør
  • Å drive forretningsutviklings-prosjekter fra ideunnfangelse til realiserte mål

Vi ønsker oss deg som har solid forståelse for muligheter og utfordringer knyttet til digitalisering og innføring av ny teknologi. Du har mest sannsynlig IT-utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, men vi ser også viktigheten av relevant praksis. Kanskje du har noen års erfaring fra IT-drift, i tillegg til at du har jobbet med ledelse av IT-prosjekter. Uansett hvor du har vært tidligere, vet vi at du har god kjennskap til ulike metoder for digital utvikling, og at du vil bidra med din kompetanse slik at våre fremtidige IT-prosjekter vil være av høy kvalitet. Rollen krever koordinering mellom ulike stakeholders i organisasjonen og våre sluttbrukere, og det er derfor svært viktig for oss at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og at du får med deg de du samhandler med. Hos oss kommer du langt med å være selvgående, ha fokus på målene, og gjøre gode prioriteringer for å nå disse. Forhåpentligvis er du enig i at det gjøres best med en organisert og strukturert arbeidsmetodikk, kombinert med høy gjennomføringsevne.

Vi kan tilby deg en spennende rolle med et stort ansvarsområde, i et miljø hvor vi er opptatt av samhold og det å spille hverandre gode. Vi oppmuntrer til en god lærings- og delingskultur, og tilbyr med dette et bredt spekter av kurs og utviklingsprogram. Som ansatt hos oss får du også tilgang til vårt aksjeprogram, tilbud om bedriftshelsetjeneste, deltakelse i bedriftsidrettslag og firmahytteordning. I tillegg er vi stolte av å kunne tilby svært gode pensjons- og forsikringsordninger. For ikke å glemme våre faglige og sosiale arrangementer, gjennom hele året. Her er det godt å være!

Bli med på laget, da vel? Om du ønsker å vite mer før du søker er du velkommen til å ta kontakt med våre rådgivere, Anniken eller Linn i Dfind, for en hyggelig prat.