Investeringsanalytiker

Arbeidsgiver: AF Eiendom

Stillingstittel: Investeringsanalytiker

Søknadsfrist: 16.11.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Direktør Otto Christian Ringkjøb Groth – 988 46 158
  • Porteføljedirektør Katharina Hernæs – 977 26 573


Investeringsanalytiker

AF Gruppen er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekt innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkt i større norske byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

Nå har du mulighet til å være med på denne utviklingen i en spennende stilling som Investeringsanalytiker.

Som Investeringsanalytiker vil du få ansvaret for å analysere markedet og utarbeide kalkyler som underlag for våre eiendomsinvesteringer. Du vil jobbe tett med ledergruppen i AF Eiendom og bidra til å legge strategier for videre vekst i selskapet.

Du kjennetegnes av å være sterkt analytisk og forretningsorientert, og du har gode kommunikasjonsevner. Du er faglig trygg og samarbeider godt, selv i perioder med høy arbeidsbelastning. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har en akademisk sterk bakgrunn og 1-3 års erfaring fra analytisk miljø i konsulent-, finans- eller eiendomsbransjen. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk er et krav i denne stillingen.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.