Investeringsanalytiker

Arbeidsgiver: AF Gruppen, Oslo

Stillingstittel: Investeringsanalytiker

Søknadsfrist: 21.10.2018


Spørsmål om stillingen?

Porteføljedirektør Ida Aall Gram – 918 00 826

HR-sjef Rekruttering Sif Løvdal – 457 86 585


Investeringsanalytiker

Er du vår nye investeringsanalytiker?

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekt innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkt i større norske byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

Nå har du mulighet til å være med på denne utviklingen i en spennende stilling som Investeringsanalytiker.

Som Investeringsanalytiker vil du få ansvaret for å analysere markedet og utarbeide kalkyler som underlag for strategivalg og eiendomsinvesteringer. Du vil jobbe tett med ledergruppen i AF Eiendom og bidra til å legge strategier for videre vekst i selskapet.

Du kjennetegnes av å være analytisk og forretningsorientert, og du har gode kommunikasjonsevner. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi at du har en akademisk sterk bakgrunn og 1-3 års erfaring fra analytisk miljø i konsulent-, finans- eller eiendomsbransjen.

I AF tror vi på at trivsel og prestasjon henger sammen. Vi er stolte av å kunne vise til både gode resultater for bedriften og høy trivsel blant de ansatte. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Om arbeidsgiveren

AF Eiendom er AF Gruppens eiendomsutvikler i Norge. Vi utvikler attraktive boliger og næringsbygg i tilknytning til Norges største byer. Som eiendomsutvikler er vi spesielt opptatt av å bidra til god byutvikling gjennom å koble sammen den fremste ekspertisen i bransjen.