Ingeniør / Sivilingeniør

Ingeniør / Sivilingeniør

Arbeidsgiver: HR Prosjekt

Stillingstittel: Ingeniør / Sivil ingeniør

Søknadsfrist: 15.10.2021


Spørsmål om stillingen?

Innlandet, Kontorsted Moelv/Hamar:                                                                                                                                              

Avd leder: Tormod Kvisler

mob: 911 46 389

e-post: tkv@hrprosjekt.no

 

Romerike, Kontorsted Jessheim:                                                                                                                        

Avd leder: Kirsten Sannerhaugen

mob: 920 29 784

e-post: ksa@hrprosjekt.no

 

Ringerike, Kontorsted Hønefoss:                                                                                                                            

Avd leder: Tom Stubberud

mob: 474 67 612.

e-post ts@hrprosjekt.no,


Ingeniør / Sivilingeniør

Ønsker du å jobbe med spennende og varierte bygg- og anleggsprosjekter på Moelv/Hamar, Jessheim eller Hønefoss?

HRP region Øst har økende oppdragsmengde, og er på utkikk etter deg som har kompetanse innen planlegging og gjennomføring av prosjekter innen bygg, veg, vann og avløp!

HR Prosjekt AS har siden etableringen i Hønefoss 2005 vokst fra 3 til ca. 430 ansatte og er i dag en av Norges største leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. Vi leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt, i gjennomførings- og byggefase, samt oppfølging prøvedrift.

HRP er som første PA-selskap i Norge, sertifisert med Great Place To Work. En Great Place To Work-sertifisering er et bevis på at medarbeiderne opplever organisasjonen som et godt sted å arbeide. HRP har klart å oppnå sertifiseringen gjennom målrettet samarbeid mellom ledelsen og medarbeiderne.

2021 byr på mange spennende prosjekter, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige ressurser til våre fagmiljøer som vil være med på å bli en av Norges viktigste samfunnsbyggere!

INGENIØR/SIV INGENIØR SØKES! 

HRP er i vekst og våre etablerte kontorer i region Øst,- på Moelv/Hamar, Jessheim og Hønefoss, har for tiden mange spennende oppdrag.

Våre lokalkontorer, som ligger sentralt på Østlandet har et stort markedsområde som vi betjener, med mange forskjellige prosjekter, for både offentlige og private byggherrer.

Oslo er Europas raskest voksende by og dette gir ringvirkninger i områdene rundt, også i vårt distrikt. HRP har behov for dyktige folk for å bygge gode bygg og infrastruktur for framtidens generasjoner. Som leverandør til en rekke offentlige og private kunder står vi ovenfor mange spennende og samfunnskritiske prosjekter. HRP gjennomfører prosjekter for bla BaneNOR, Nye Veier, fylkeskommuner og lokale kommuner. HRP bistår med bygging av skoler, idrettshaller, sykehus, veger/bruer/tuneller, jernbane, drikkevannsanlegg, avløpsanlegg, kontorbygg og leiligheter mm, først og fremst i ulike byggherreroller, men også for private aktører. Internt drar vi veksler på et stort og kompetent fagmiljø i et av landets største prosjektadministrative miljøer.

Vi har behov for flere dyktige og engasjerte fagfolk med erfaring og rett kompetanse. Brenner du for fagområdene og har et ønske om å bidra til utvikling og nytenkning, ta kontakt med oss i dag! Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent/rådgiver? Det viktigste er at du er målbevisst, fremoverlent, engasjert, lærevillig og ønsker å utvikle deg selv!

Arbeidsmiljø:

HRP fokuserer på personlig utvikling og medarbeidertilfredshet. Vi tilbyr en arbeidsplass der den enkelte blir sett og hvor vi støtter og oppmuntrer hverandre. Hos oss får du kolleger som du vil trives med, en jobb du kan føle deg trygg i, og en konkurransedyktig lønn.

HRP kan tilby et godt og inkluderende miljø. Våre lokalkontorer i region Øst har ca 10-15 ansatte hver, og er av en slik størrelse at vi kjenner hverandre godt og utfyller hverandre. Vi tilbyr stor grad av frihet, men dette medfører selvfølgelig ansvar. Det må påregnes noe kjøring ut til prosjektene, men i det store og hele jobber vi i nærområdet rundt det enkelte avdelingskontor. HRP tilbyr gode personalforsikringer, reiseforsikring, innskuddspensjon og uførepensjon mm.

Arbeidssted:
Våre avdelingskontorer i region Øst ligger på Moelv/Hamar, Jessheim og Hønefoss, men prosjektene våre er i nærmiljøet og i omkringliggende kommuner. Bor du litt utenfor vårt nærområde, men synes dette virker interessant? Fortvil ikke, vi har sannsynligvis oppdrag i ditt lokalområde!

Kvalifikasjoner:

. Formell relevant utdannelse på Bachelor/Master-nivå

. Vi er i utgangspunktet på utkikk etter deg som har mer enn 10 års erfaring

. Vi søker etter deg som har allsidig erfaring, innen bygg/tekniske anlegg/veg/bane og VA, eller spesifikk på enkelte fag

. HRP oppfordrer også kvinner med relevant utdannelse og bakgrunn å søke

Ta kontakt med våre avdelingsledere på kontorene for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver.