HRP søker prosjekt- og byggeledere, og kontrollingeniører innen infrastruktur, vei, VA og betong!

HRP søker prosjekt- og byggeledere, og kontrollingeniører innen infrastruktur, vei, VA og betong!

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjektleder, byggeleder og kontrollingeniør

Søknadsfrist: 08.08.2024


Spørsmål om stillingen?

  • Kontaktperson: Torbjørn Bjørnland Larsen
  • Stillingstittel: Avdelingsleder – Byggeledelse infrastruktur Oslo 1
  • Telefon: 93 62 18 88


HRP søker prosjekt- og byggeledere, og kontrollingeniører innen infrastruktur, vei, VA og betong!

Om oss:

HRP har i dag et stort antall kunder innenfor infrastruktur og ser at behovet for dyktige fagpersoner vil øke i årene som kommer. Vi søker derfor dyktige prosjektledere, byggeledere og kontrollingeniører som vil være med på laget!

HRP har et bredt fagmiljø med ca. 550 ansatte og er i dag en av Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg. HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

Avdelingen du søker til

2024 har bydd på, og byr fremdeles på mange spennende infrastrukturprosjekter, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige medarbeidere til vårt fagmiljø i Oslo. I 2024 og 2025 forventer vi stor aktivitet fra nasjonale kunder som Statens vegvesen, Nye veier og Bane NOR, og HRP er i dag godt posisjonert for å jobbe med disse kundene. I tillegg har vi godt samarbeid med Sporveien, Oslo kommune og mange kommuner i nærhet til Oslo innenfor infrastruktur, vei og VA.

HRP har behov for erfarne personer til å bygge god infrastruktur for framtidens generasjoner. Som leverandør til en rekke offentlige og private kunder står vi ovenfor mange spennende og samfunnskritiske infrastrukturprosjekter. Vi har behov for dyktige fagfolk med kompetanse innen infrastruktur, vei, VA og betong. Synes du dette virker spennende og har et ønske om å bidra til utvikling og nytenkning, ta kontakt med oss i dag!

HRP har som et av sine hovedmål å ha fornøyde ansatte, og selskapet har de siste tre årene blitt sertifisert som en bedrift i Great Place To Work.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kvalifikasjoner:

  • Gode ferdigheter i norsk – både skriftlig og muntlig.
  • Minimum 7 års erfaring som byggeleder, anleggsleder eller kontrollingeniør i et konsulentselskap, entreprenør eller hos byggherre.
  • Erfaring fra infrastrukturprosjekter (VA, vei eller betongteknologi) er et krav.
  • Minimumskrav til utdannelse: Teknisk fagskole eller Bachelor i ingeniørfag. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • Erfaring med ulike entrepriseformer (8405/8406, 8407), og erfaring med SVV prosesskoder og/eller NS3420.

Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Det viktigste er at du er målbevisst, fremoverlent, engasjert, lærevillig og ønsker å utvikle deg selv!

 

Ta kontakt med Torbjørn Bjørnland Larsen (avdelingsleder infrastruktur) på tlf: 936 21 888 lartor at hrpas.no eller Maria Brodin (fagdirektør) på tlf: 484 00 203 mbro at hrpas.no, for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver.

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.