HRP søker etter avdelingsleder på innlandet

HRP søker etter avdelingsleder på innlandet

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Avdelingsleder

Søknadsfrist: 04.08.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Martin Svendsen

Stillingstittel: Direktør – Region Øst

Telefon: 93 81 00 08

 

Kontaktperson:Mats-Erik Rosvoll

Stillingstittel:Avdelingsleder Øst – Jessheim

Telefon:41 55 88 34


HRP søker etter avdelingsleder på innlandet

Er du fremoverlent og ønsker å være en del av Norges viktigste samfunnsbygger? Vil du være en leder og motivator for dine medarbeidere? Vi ser etter deg som ønsker nye utfordringer i 2024 og vil ta det «neste steget» i karrieren?

Våre 6 kontorer i region øst er i stadig utvikling og nå ser vi etter den rette personen til å gå inn i en rolle som avdelingsleder på Innlandet. Innlandskontoret som ligger på Moelv har sin helt egen sjarm, så klart på grunn av beliggenheten, men også på grunn av de flotta folka! Her ser vi etter den rette personen til å lede og ta del av den videre utviklingen av avdelingskontoret i tiden fremover!

I dag sitter det 17 faglig sterke medarbeidere innenfor prosjektadministrative tjenester og prosjektering innenfor bygg og anlegg. Du vil komme inn lede ett lønnsomt kontor der ordreboken for høsten er tilnærmet full, og vi har en trygg og god fremtidsutsikt.

Du vil bli en del av ett leder team sammen med 5 andre avdelingsledere i regionen øst som styrer hvert sitt kontor. Vi er ett flerfaglig leder team som ønsker at alle skal lykkes, det er stor takhøyde og lojalitet settes veldig høyt. Her har du mulighet til å lære og utvikle deg sammen med andre ledere.

Hvem ser vi etterVi ser etter deg som har god kjennskap til bransjen, og som har et ønske om å bruke din fagkompetanse og kommersielle teft til å videreutvikle avdelingen. Dine kolleger vil beskrive deg som er person med «kremmerånd», og som er god til å skape nye relasjoner. Du blir oppfattet som nysgjerrig, fremoverlent og du har et fokus på å levere gode resultater, i tillegg til at du evner å motivere dine medarbeidere til å gjøre det samme.

 

  • Markedskunnskap og nettverk: Evnen til å forstå det lokale markedet og bransjespesifikke trender. En kandidat med et solid nettverk i relevant bransje og region kan ha en umiddelbar positiv effekt. Evnen til å opprettholde høye standarder i kundeservice og å bygge sterke og langvarige kunderelasjoner.
  • Lederegenskaper: Evnen til å lede og motivere et team er avgjørende. Dette inkluderer kommunikasjonsevner, beslutningsdyktighet, og evnen til å bygge og vedlikeholde et sterkt team.
  • Forretningsutvikling og salg: Erfaring med og evne til å drive forretningsutvikling, herunder evne til å identifisere og kapitalisere på nye forretningsmuligheter, samt å vedlikeholde og utvide kundeforhold.
  • Operasjonell effektivitet: Evne til å optimalisere operasjonelle prosesser for å forbedre effektivitet, lønnsomhet og kvalitet i avdelingens leveranser.
  • Finansiell forståelse: Evnen til å forstå og håndtere avdelingens økonomi, inkludert budsjettstyring og kostnadskontroll, for å sikre lønnsom drift.
  • Strategisk planlegging: Kompetanse i å utarbeide og gjennomføre strategiske planer som er i tråd med selskapets overordnede mål og visjon.
  • Kompatibilitet med selskapets kultur: Det er viktig at den nye lederen passer inn i og kan videreføre selskapets kultur og verdier.
  • Kvalitet og risikostyring: Kunnskap om og evne til å håndtere juridiske og regulatoriske krav, samt evnen til å identifisere og håndtere potensielle risikoer.

 

Hvordan er det å jobbe i HRP? Vi har et miljø der det oppfordres til å samarbeide og spille hverandre gode hver dag uavhengig av hvor i landet du sitter! Her er det rom for å tenke nytt og komme med innspill.

Hos oss får du utvikle deg faglig sammen med over 500 spesialister innenfor prosjekt- og byggeledelse, miljø og bærekraft, prosjektering, IT-sikkerhet og mye mer! Her har du en ekstremt høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen.

De ansatte i selskapet ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom «Great Place to Work» undersøkelser. Resten tenkte vi å ta om over en hyggelig kaffekopp.

Vi ser frem til å motta din søknad, og har du noen spørsmål så ta gjerne kontakt!

Martin Svendsen/Direktør Region Øst+47 93 81 00 08

Mats-Erik Rosvoll Ass. Direktør Region Øst+47 41 55 88 34