HR-rådgiver

HR-rådgiver

Arbeidsgiver: Boligbyggelaget USBL

Stillingstittel: HR-rådgiver

Søknadsfrist: 10.10.2019


Spørsmål om stillingen?

  • HR- og administrasjonssjef Inger-Marie Aasen – 911 0o1 721
  • HR-rådgiver Anne Marit Stedje – 995 89 747


HR-rådgiver

Vil du være med å utvikle et fremtidsrettet selskap som har som visjon å tilby den beste bolig- og kundeopplevelsen? Om stillingen
Boligbyggelaget Usbl vokser og må øke bemanningen på HR med en ny HR-rådgiver.
Stillingen innebærer tett kontakt med våre ledere når det gjelder rekruttering, lederstøtte og kompetanseutvikling, og du skal bidra til at våre ledere utøver sitt lederskap i tråd med beste praksis. Du vil få ansvar for gjennomføring av rekrutteringsprosesser samt tilrettelegging og gjennomføring av opplæringstiltak. Vi har kontinuerlig fokus på å videreutvikle våre HR-prosesser og å bistå ledere i deres lederoppgaver.

Om deg
Vi søker deg som har høyere utdanning innen et HR-relatert fagområde, og som har noen års erfaring fra en variert HR-stilling. Du bør ha solid erfaring med rekruttering og helst være sertifisert i et testverktøy. Du kjenner deg trygg i det å yte lederstøtte og du har gjerne vært gjennom noen større endringsprosesser. Det er en fordel om du har erfaring med opplæringsaktiviteter, bruk av HR-systemer samt prosjekterfaring.

Som person er du strukturert og systematisk og trives med å ha mange baller i luften. Du kommuniserer godt med ulike typer folk og har evne til å bygge tillit. Du har gode samarbeidsegenskaper og er en god pedagog. Du trives med ansvar og initiativ og gjennomfører det du setter deg fore.

Usbl er opptatt av å være en lærende organisasjon, så vi leter etter deg som er opptatt av å utvikle deg, tenke framover og tenke nytt.

Om Usbl
Usbl har 300 ansatte som har som mål å skape den beste kunde- og boligopplevelsen, og setter verdier som åpen, modig og ansvarlig høyt. Vi har økt satsning både mot privatpersoner, utbyggere og mot borettslag og sameier, og har vekstambisjoner i årene som kommer. Dette gjør Usbl til et spennende og utfordrende sted å jobbe.

Har du lyst til å være med på laget vårt, gleder vi oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi bygger og forvalter boliger, med et særskilt fokus på miljø og bærekraft. Hver dag jobber vi for å gi den beste bolig- og kundeopplevelsen, ved å skape helhetlige bo opplevelser for våre kunder. Usbl har eksistert i over 70 år, og har i dag over 100 000 medlemmer. Vi forvalter 1600 borettslag og sameier, hvor mange av dem er bygget av andre utbyggere. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.