HMS/KS- Leder

Arbeidsgiver: AF Gruppen, Oslo

Stillingstittel: HMS/KS- Leder

Søknadsfrist: 27.09.2018


Spørsmål om stillingen?

HR-sjef Rekruttering Sif Løvdal – 457 86 585

Portefølgjedirektør Otto Christian Ringkjøb Groth – 988 46 158


HMS/KS- Leder

Har du erfaring innen HMS og kvalitet?

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler prosjekter innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkter i Norges største byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

AF Eiendom har som mål å være bransjeledende innen helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Den ambisjonen har du mulighet til å være med å realisere i en spennende stilling som HMS-/KS-leder.

Som HMS-/KS-leder er du mye ute i prosjektene våre og du har ansvar for å støtte prosjektteamene innen systematisk HMS- og kvalitetsarbeid. Du vil også ha ansvaret for å forvalte og videreutvikle styringssystemet vårt innen eiendomsutvikling.

Du kjennetegnes av å være strukturert og arbeidsom. Du vil få en stor kontaktflate på tvers av prosjekter, så din evne til å samarbeide og kommunisere godt vil være viktig. En forutsetning er at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

For å lykkes i denne rollen ser vi gjerne at du har bakgrunn som ingeniør eller sivilingeniør og et par års erfaring fra byggeplass.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende tverrfaglige utfordringer. Stillingen byr på gode muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

Om arbeidsgiveren

AF Eiendom er AF Gruppens eiendomsutvikler i Norge. Vi utvikler attraktive boliger og næringsbygg i tilknytning til Norges største byer. Som eiendomsutvikler er vi spesielt opptatt av å bidra til god byutvikling gjennom å koble sammen den fremste ekspertisen i bransjen.