Glad i å gjøre hverdagen bedre for andre? Bane NOR Eiendom søker Driftstekniker

Glad i å gjøre hverdagen bedre for andre? Bane NOR Eiendom søker Driftstekniker

Arbeidsgiver: Bane NOR Eiendom

Stillingstittel: Driftstekniker

Søknadsfrist: 18.08.2024


Spørsmål om stillingen?

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jan Roger Johansen

Stillingstittel: Driftsleder

Telefon:(+47 )95 14 29 77


Glad i å gjøre hverdagen bedre for andre? Bane NOR Eiendom søker Driftstekniker

I Bane NOR har vi ett felles mål – å sette spor vi er stolte av, som kan drive samfunnet fremover. Derfor jobber vi målrettet med bærekraft, modernisering og knutepunkt. Hos oss får du engasjerte og nytenkende kolleger med en sterk tro på at vårt oppdrag er viktig – og stadig blir viktigere. Nå trenger vi en Driftstekniker som vil bidra til å modernisere Norge sammen med oss og våre samarbeidspartnere.

Bane NOR Eiendom eier og forvalter 13 togverksteder, som til sammen utgjør ca. 200.000 kvadratmeter bygningsmasse. Våre verksteder leies i dag ut komplette til verkstedsoperatører. I konkurranseutsettingen er det lagt til grunn at verksteder leies ut direkte til togoperatører. Verkstedene skal støtte opp om en moderne og velfungerende jernbane, og det skal utvikles arealeffektive multibruker-løsninger tilpasset en fremtidig konkurransesituasjon.

Vi ser etter deg som brenner for kontinuerlig forbedring og har kunden i fokus. Vi har behov for et bredt spekter av fagfolk som skal samarbeide med hverandre og bruke kunnskapen til å drifte verkstedene på best mulig måte.

Du kommer til å jobbe med korrektivt og forbyggende vedlikehold på verkstedene våre på Østlandsområdet. Du vil få en viktig rolle hos oss der du vil se at ditt arbeid påvirker vårt omdømme gjennom profesjonell og serviceinnstilt kundebehandling!

Stillingen rapporterer til Driftsleder og arbeidsted er Lodalen Verksted.

Hos oss får duVi er en organisasjon i endring. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i – med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

 • Flott personalrestaurant og du får selvfølgelig betalt lunsjpause
 • Mulighet til å jobbe noe hjemmefra
 • Permisjonsordninger som møter ditt behov
 • God seniorpolitikk

Vi er også opptatt av work-life-balance – for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

Dette kommer du til å gjøre

 • Utføre vedlikehold, service og reparasjoner for å sikre best mulig oppetid i anleggene for våre kunder
 • Sørge for at utført arbeid dokumenteres i gjeldende vedlikeholdssystemer
 • Bidra i arbeidet med å optimalisere og standardisere arbeidsprosessene i verkstedene
 • Det må påregnes bistand i vedlikehold på andre verkstedenheter
 • Sørge for personlig oppdatering av kurs og sertifiseringer i henhold til gjeldene krav
 • Delta i prosjekter
 • Beredskapsordning er også en del av stillingens ansvarsområder

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives
Vi ser for oss at du har;

 • Fagbrev innen automasjon, industrirørlegger, elektriker, automasjonsmekaniker, mekaniker eller som industri mekaniker (relevant arbeidserfaring kan kompenseres for fagbrev)
 • God digital kompetanse og du holder deg oppdatert på utvikling relevant for arbeidsområdet
 • Gjerne erfaring fra transportsektoren, eiendom, servicearbeid og arbeid med kontinuerlig forbedring
 • Førerkort klasse B (Truckførerbevis er en fordel!)

Du behersker også godt norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Som person er du:

 • trygg på kommunikasjon og du trives med å arbeide i team
 • opptatt av kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn
 • nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet
 • opptatt av kvalitet i leveranser og du jobber strukturert
 • kundeorientert og vet viktigheten av å bygge gode kunderelasjoner
 • fleksibel og opptatt av at vi sammen skal finne gode løsninger

Og du trives med arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.

Kjekt å vite
Å søke jobb i Bane NOR skal være enkelt. Du trenger derfor ikke å skrive et søknadsbrev – en godt utfylt CV på norsk og dine svar på noen få spørsmål i søknadsprosessen, er det vi ønsker fra deg.

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Vil du sette spor, håper vi du tar kontakt med oss

Om arbeidsgiveren

Bane NOR Eiendom eier, utvikler og forvalter all jernbaneeiendom i Norge. Vi er en av Norges største eiendomsaktører med ca. 200 ansatte og har om lag 230 aktive eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder. Årlig investeringsnivå er 1-2 milliarder kroner. Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 14 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Eiendomsdivisjonen er en viktig inntektskilde for Bane NOR.