Forvaltningsrådgiver

Forvaltningsrådgiver

Arbeidsgiver: KJELDSBERG BOLIGFORVALTNING AS

Stillingstittel: Forvaltningsrådgiver

Søknadsfrist: 25.06.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Mona-Iren Lauvmo
Stillingstittel: Daglig leder
Mobil: 414 41 476

Kontaktperson: Stine Jacobsen Wold
Stillingstittel: CHR
Mobil: 952 30 737


Forvaltningsrådgiver

Ønsker du å bidra sammen med dyktige fagfolk i et selskap med ambisjon om å være den foretrukne leverandøren av tjenester innen forvaltning og drift av boligeiendom? Kjenner du deg igjen i egenskaper som serviceorientert og nøyaktig?

Da kan du være den vi ser etter!

Vår oppdragsmengde øker og vi ser nå etter en engasjert og fremtidsrettet Forvaltningsrådgiver som kan bli med på laget.

Stillingen innebærer daglig drift og utvikling av egen portefølje, hvor primæroppgaven er å legge til rette for en god kundeopplevelse og følge opp at oppdragene gjennomføres som avtalt.

Andre oppgaver innen boligforvaltning vil blant annet være etablering av nye oppdrag, arrangere kundeaktiviteter, kontakt med styret i de enkelte boligselskap, utarbeidelse av budsjett og fremleggelse av regnskap på de enkelte boligselskap samt deltakelse på årsmøter og styremøter.

Hvem er du?

  • Du har utdanning innen eiendom/økonomi eller relevant erfaring innen bolig/-eiendomsforvaltning, eiendomsmegling eller økonomifunksjon.
  • Du er faglig trygg, nysgjerrig og åpen i din tilnærming og ønsker å lære og utvikle deg.
  • Du er selvgående, proaktiv og har en serviceinnstilt holdning.
  • Du ønsker å bidra til gode prosesser gjennom solid faglig rådgivning og skape gode opplevelser for kunder og samarbeidspartnere i samspill med andre.
  • Du har interesse og engasjement for faget samt evne til å være strukturert og målrettet
  • Du har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og du er trygg og engasjert i møte med kunder og samarbeidspartnere.
  • Du stiller deg bak verdiene våre: ansvarlig, engasjert og fremtidsrettet, og har tro på at felleskap styrker samspillet.

Hva vi kan tilby:

Som ansatt i Kjeldsberg Boligforvaltning vil du få gleden av svært hyggelige kolleger og et godt, trygt og mangfoldig arbeidsmiljø. Vi har tillit til våre ansatte og er derfor en åpen og fleksibel arbeidsgiver som ønsker å tilrettelegge for den ansattes livssituasjon.

Vi ønsker å være proaktive, modige og bærekraftige, og ta utradisjonelle valg for å utvikle nye løsninger for kundene våre. Vi vet at veien til å lykkes består av prøving og feiling, og vil jobbe kontinuerlig for å forbedre leveransene våre.

Vi legger til rette for, og bidrar til, at du tar nye steg i din faglige utvikling gjennom samarbeid, kundemøter, konferanser og kursing.

Hos oss er trivsel og fellesskap et kjennetegn ved vår organisasjonskultur. Du vil derfor ha mange muligheter til å både delta og bidra i jobbsosiale arrangementer, og på faglige treffpunkt gjennom året.

Våre verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente medarbeidere som skal skape verdi for kundene våre.

Søknadsfrist: Snarest

Søknader vil bli behandlet fortløpende.