Forretningsutvikler

Forretningsutvikler

Arbeidsgiver: Smedvig Eiendom AS

Stillingstittel: Forretningsutvikler

Søknadsfrist: 16.06.2019


Spørsmål om stillingen?

Stig-Rune Reese – 454 49 444


Forretningsutvikler

Inngå leiekontrakter og etablere langsiktige kunderelasjoner
Smedvig Eiendom eier og drifter i dag ca. 200.000 m2 næringseiendom. Vi har i tillegg flere større nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekter under arbeid. Selskapet vokser og har behov for å utvide markedsavdelingen.Arbeidsoppgavene favner bredt og vil gi en god befatning med den daglige driften i Smedvig Eiendom og alle aspekter ved markedsarbeidet:

  • Identifisere og gjennomføre den første kontakten med potensielle leietakere for Smedvig Eiendom sine bygg og fremtidige prosjekter
  • Utarbeide tilbud og kontrakter
  • Delta i forhandlinger med eksisterende og nye kunder
  • Vurdere og utvikle nye forretningskonsepter og tjenesteilbud
  • Være synlig i markedet og en god representant for Smedvig Eiendom
  • Avholde jevnlige leietakermøter med eksisterende leietakere
  • Bidra til samhandling i leietakermassen

Vi er på utkikk etter en allsidig og positiv person som forstår hva som skal gjøres, som tar initiativ og har sterk gjennomføringsevne. Høy arbeidskapasitet kombinert med en evne til å se løsninger som må til for å lykkes. Du bør trives i lag med andre og være en bidragsyter i det sosiale miljøet.

Interesse for eiendom som fagområde og en utdannelse på bachelor- eller masternivå er en fordel.

Ønsker du mer informasjon kan du i fortrolighet kontakte Stig-Rune Reese hos A´HEAD, mobil + 47 454 49 444, epost srr@ahead.no. Søk på stillingen ved å sende inn en begrunnet søknad, vedlagt CV, attester og karakterutskrifter ved å klikke på den rød knappen øverst til høyre. Velg «Registrering SMEDVIG EIENDOM Forretningsutvikler» under henvendelse.

Om arbeidsgiveren

Peder Smedvig etablerte sitt første selskap i 1915. Maritim virksomhet (rigg og tankfart) har vært de dominerende aktivitetene. Smedvig selskapene driver i dag en omfattende investerings-virksomhet innenfor Smedvig er et investerings- og utviklingsselskap som investerer kapital og tilfører kompetanse i prosjekter vi tror på. Vi ønsker å finne, forvalte og foredle muligheter, slik at vi kan skape lønnsomhet uavhengig av bransje og tidsepoke.

I 1915 etablerte Peder Smedvig sitt første selskap, og i dag har Smedvig en forvaltningskapital på ca. NOK 14 mrd. Organisasjonen har 58 ansatte, 47 i Norge og 11 i London. Selskapets hovedkontor ligger i Stavanger.