Fagansvarlig forvaltningsrådgiver

Fagansvarlig forvaltningsrådgiver

Arbeidsgiver: Kjeldsberg boligforvaltning AS

Stillingstittel: Fagansvarlig forvaltningsrådgiver

Søknadsfrist: 21.06.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Mona-Iren Lauvmo
Stillingstittel: Daglig leder
Mobil: 414 41 476
Kontaktperson: Stine Jacobsen Wold
Stillingstittel: CHR
Mobil: 952 30 737


Fagansvarlig forvaltningsrådgiver

Har du erfaring fra forretningsførsel for borettslag og sameier?

Vil du bli en del av et stort forvaltningsmiljø og jobbe med dyktige fagfolk i et selskap med ambisjon om å være den foretrukne leverandøren av tjenester innen boligeiendom?

Da kan dette være muligheten for deg!

Vi styrker forvaltningsavdelingen vår og ser etter en engasjert og fremtidsrettet Fagansvarlig forvaltningsrådgiver med relevant utdanning innen eiendom, økonomi eller ledelse, samt en genuin interesse for eiendom. Relevant erfaring eller personlig egnethet kan veie opp for manglende utdanning.

Stillingen er selvstendig, og innebærer ansvar for egen portefølje bestående av boligselskaper. Som forvaltningsrådgiver skal du sørge for at boligselskapene driftes med sunn og forsvarlig økonomi, bistå eiere og styret, samt ivareta øvrige forpliktelser og interesser på en god måte.

Som Fagansvarlig forvaltningsrådgiver i Kjeldsberg Boligforvaltning vil du bli en sentral ressurs i rådgivningsteamet hvor du vil arbeide både selvstendig og i team opp mot oppdragsgivere og andre forretningsområder internt i organisasjonen.

Rollen vil for riktig person gi muligheter til betydelig påvirkning på selskapets tjenester og den videre utvikling av disse. Du vil få mulighet til å lede og drive prosjekter og prosesser knyttet til forvaltningsrelaterte problemstillinger.

Andre oppgaver vil blant annet være:

 • Optimalisering, oppfølging og rapportering mot boligselskaper, herunder implementering av kunde – og kontraktsforhold.
 • Utadrettet kundekontakt, rådgivning og veiledning.
 • Utarbeidelse av budsjett og fremleggelse av regnskap på de enkelte boligselskap samt deltakelse på årsmøter og styremøter.
 • Støttespiller/veileder overfor kollegaer. Ansvar for opplæring/kompetanseheving på fagområdet.

Du vil ha en sentral rolle i tett samarbeid med daglig leder og den øvrige delen av Kjeldsberg-organisasjonen, og du vil ha stor påvirkning på selskapets utvikling.

Du blir en del av et stort team i et konsern med 100 ansatte og en omsetning på 250 mill. kroner og som er i sterk vekst. Hos oss finner du blant annet forvaltningsrådgivere, ingeniører, systemutviklere, byggdriftere, energirådgivere, økonomer og eiendomsforvaltere.

Vi har et sterkt fokus på kundeservice, og porteføljen måles på kundetilfredshet.

Hvem er du?

 • Du har kunnskap og erfaring innen forretningsførsel av boligeiendom og ønsker nye utfordringer.
 • Du er faglig trygg, nysgjerrig og åpen i din tilnærming og ønsker å lære og utvikle deg.
 • Du er selvstendig, tar initiativ og evner å sette kundene og mulighetene i fokus.
 • Du ønsker å bidra til gode prosesser gjennom solid faglig rådgivning og skape gode opplevelser for kunder og samarbeidspartnere i samspill med andre.
 • Du har interesse og engasjement for faget samt evne til å være strukturert og målrettet
 • Du har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og du er trygg og engasjert i møte med kunder og samarbeidspartnere.
 • Du stiller deg bak verdiene våre: ansvarlig, engasjert og fremtidsrettet, og har tro på at felleskap styrker samspillet.

Hva vi kan tilby:

Som ansatt i Kjeldsberg Boligforvaltning vil du få gleden av svært hyggelige kolleger og et godt, trygt og mangfoldig arbeidsmiljø. Vi har tillit til våre ansatte og er derfor en åpen og fleksibel arbeidsgiver som ønsker å tilrettelegge for den ansattes livssituasjon.

Vi ønsker å være proaktive, modige og bærekraftige, og ta utradisjonelle valg for å utvikle nye løsninger for kundene våre. Vi vet at veien til å lykkes består av prøving og feiling, og vil jobbe kontinuerlig for å forbedre leveransene våre.

Vi legger til rette for, og bidrar til, at du tar nye steg i din faglige utvikling gjennom samarbeid, kundemøter, konferanser og kursing.

Hos oss er trivsel og fellesskap et kjennetegn ved vår organisasjonskultur. Du vil derfor ha mange muligheter til å både delta og bidra i jobbsosiale arrangementer, og på faglige treffpunkt gjennom året.

Våre verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente medarbeidere som skal skape verdi for kundene våre.

Søknader vil bli behandlet fortløpende.