Erfaren advokat innen Eiendom og Entreprise

Erfaren advokat innen Eiendom og Entreprise

Arbeidsgiver: PwC

Stillingstittel: Jurist/advokatfullmektig/advokat

Søknadsfrist: 28.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Line Herdal

Telefon: 400 01 001


Erfaren advokat innen Eiendom og Entreprise

Vi mener at når mennesker med nye ideer kommer sammen, kan verdens største utfordringer løses. PwC trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å løse viktige samfunnsproblemer og bygge fremtidens løsninger.

Advokatfirmaet PwC består i dag av ca 200 ansatte, fordelt på 10 kontorer Oslo, Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Førde, Ålesund, Molde og Hamar, og utgjør dermed Norges største private skatte- og avgiftsmiljø. Vi har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og er ett av verdens største konsulentnettverk med over 250 000 ansatte.

I Oslo Legal er vi 15 advokater som jobber tett sammen med de øvrige i advokatfirmaet og de andre tjenesteområdene i PwC. Vi er inndelt i fire forretningsområder: Arbeidsliv, Teknologi & personvern, Børs & Finans og Eiendom & Entreprise. Advokatfirmaet er i vekst, og vi vil styrke vårt Eiendom & Entrepriseteam med ytterligere en advokat på vårt Oslokontor.

Er du den vi ser etter?

Vi søker en advokat som kan være med å bygge et nytt forretningsområde i Advokatfirmaet PwC, Legal. Eiendom & Entreprise er et av fire forretningsområder i Legal og er et satsningsområde for PwC. Som en del av et større kompetansehus, søker vi deg som ønsker å være en lagspiller og bidra inn i tverrfaglige prosjekter.

Vi vil spesielt vektlegge følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Master i rettsvitenskap med gode akademiske resultater
  • Har 5-10 års erfaring som advokat innen eiendom og entreprise
  • Erfaring innen kontraktsrett, eiendomsutvikling og entrepriserett, samt grunnleggende kunnskap innen selskapsrett
  • Blir motivert av å løse komplekse utfordringer
  • Er strategisk anlagt, og god på å få satt strategi ut i handling
  • Er læringsvillig og nysgjerrig på teknologi og nye måter å jobbe på
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og god på å bygge relasjoner
  • Har kommersiell teft og evnen til å bygge videre på avdelingens portefølje

For at PwC skal lykkes med å være en attraktiv arbeidsplass som er rustet til å løse viktige samfunnsproblemer trenger vi et bredt mangfold av profiler, kompetanser og mennesker. Dette gjør oss best rustet til å imøtekomme de problemstillinger som skal løses og for å bistå våre kunder med nye og andre perspektiver.