Er du vår nye driftsleder?

Er du vår nye driftsleder?

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Driftsleder

Søknadsfrist: 07.04.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:

Krasimira Landsverk, Avdelingsleder Drift

Telefon:93 26 86 78


Er du vår nye driftsleder?

Bli kjent med OBOS BBL
OBOS Eiendom skal være en forvalter for fremtiden, med høyt fokus på kundetilfredshet. Nå søker vi en kunnskapsrik, kundevennlig, innovativ og fremtidsrettet driftsleder som skal være med å utvikle dagens eiendomsdrift inn en ny tid!OBOS Eiendom har en diversifisert eiendomsportefølje, fra Construction City som blir arbeidsplassen til 4-5000 medarbeidere. Totalt er porteføljen vår på ca. 700 000 m2, fordelt på ca.70 eiendommer. Dette bidrar til en variert arbeidshverdag og et bredt spekter av både kunder, leverandører og utfordringer.

Med vår nye driftsleder blir vi ni ansatte på teamet. Vi er en gjeng med trivelige og flinke folk med variert bakgrunn, som alle har lyst til å hjelpe og gjøre en god jobb. Vi har varierende og spennende arbeidsoppgaver, og en dag er sjelden lik. Et viktig fokusområde er å legge til rette for at våre leverandøravtaler ivaretar interessene til leietakerne. Samtidig som vi gjør våre daglige oppgaver er vi i OBOS alltid på jakt etter «The Next Big Thing», og søker deg som vil finne veien dit sammen med oss!

Som driftsleder får du selvstendig ansvar for oppfølging og drift av en portefølje av eiendommer. Per d.d. har vi COOR Eiendomsdrift som vår samarbeidspartner på teknisk drift. Som driftsleder bør du har kunnskap om, og interesse for ny teknologi innen eiendomsdrift, samt evne til å tenke kommersielt.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder drift. I 2025 flytter vi inn i Construction City som vil tilby fantastiske og topp moderne kontorlokaler på Ulven. Det gleder vi oss til!

Arbeidsoppgaver:

Kravene som stilles til en moderne driftsorganisasjon er mange og varierte, men noen av arbeidsoppgavene dine innenfor egen portefølje, kan typisk være:

 • Organisere og planlegge daglig drift av eiendommene
 • Sikre optimal drift for å forbedre og øke eiendommens lønnsomhet og verdi, sikkerhet og brukertilfredshet
 • Oppfølging av FDV system/SD anlegg
 • Sikre god kommunikasjon med kunder for å sikre høy kundetilfredshet
 • Kontrollere at driften utføres i samsvar med gjeldende avtaler mellom eiendomsforvalter og leverandører Utarbeide og følge opp budsjett for felleskostnader
 • Gjennomføre fakturakontroll og anvisning
 • Følge opp eksterne leverandører i henhold til avtaler
 • Være bindeledd mellom Eiendomssjef og driftstekniker fra COOR
 • Være hovedansvarlig for EOS kontroll. Følge opp energiforbruk, vannforbruk, avfallssortering m.m.
 • Bidra til revisjon av kontrollsystemer/offentlige tilsyn
 • Følge opp intern kontroll rutiner og overholdelse av forskriftsmessige krav

Dine kvalifikasjoner:

Vi tror at erfaring fra en koordineringsrolle, facility management, hotelldrift, eiendomsdrift, digitalisering innenfor eiendomsdrift/tekniske fag eller lignende gir gode forutsetninger for å lykkes. Utover det kan følgende kriterier telle positivt når vi vurderer kandidater:

 • Utpreget serviceinnstilling
 • Fagbrev innen tekniske fag eller byggdrift
 • Ingeniør-utdannelse, høyskole eller fagskole
 • Gode system- og IT-kunnskaper
 • Ønskelig med førerkort klasse B

Dine personlige egenskaper:
For å lykkes og trives i denne rollen må du rett og slett være glad i folk. Du er flink til å både bygge og pleie gode relasjoner både internt og eksternt, og du har dine kunder og leverandører i fokus. Vi jobber med tverrfaglige team omkring eiendommene, og proaktivitet og samarbeidsevner er viktig. Tempo og arbeidsmengde varierer så evnen til å bruke tiden godt og skape struktur for deg selv er viktig. Vi tror også du er nysgjerrig på nye løsninger, at du trives med endring og at du både liker å utfordre og å bli utfordret.

Tenker du at JA! Dette er jo meg? Send gjerne inn en søknad eller ta kontakt for en uformell prat. Vi behandler søknader fortløpende.

Hva kan vi tilby deg?

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter.

Hos oss blir du en del av et mangfoldig arbeidsmiljø der alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. OBOS er en medlemsorganisasjon med 580 000 medlemmer i Norge og Sverige og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.
OBOS har over 2300 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.