Energileder – Tromsø

Energileder – Tromsø

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Energileder

Søknadsfrist: 16.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Tamara Nørreskov Aasbøe
Telefon: 418 46 364


Energileder – Tromsø

Verden skal bli mer bærekraftig. Derfor tenker vi bærekraft i alt vi gjør, og det inkluderer selvfølgelig byggene vi bor og infrastrukturen vi benytter.

HRP sin Energiavdeling tilbyr de fleste tjenester innen energifaget, slik som energiledelse, utarbeidelse av energikonsepter i tidligfase, energikartlegging, ENØK, energiberegninger, energimerking og mer. Avdelingen håndterer alle typer prosjekter, i alle faser, fra konsept og tidligfase til gjennomføring og ferdigstilling. Energiavdelingen jobber tett sammen med avdeling for Miljø og Bærekraft og sammen sørger vi for at hensyn mtp miljø, klima og energi blir hensyntatt i prosjekt.

Da energi- og miljøfaglig kompetanse blir mer og mer ettertraktet søker vi nå etter flere dyktige medarbeidere, gjerne med ulik bakgrunn og erfaring. Du blir med i en høyt kvalifisert og voksende faggruppe, og vil bli sentral i hvordan vi vokser som fagenhet, så gjerne ta ambisjonene med i kofferten. Vi håper du kan, og vil, ta med mange gode ideer til oss.

Hvem er vi?

I Region Troms og Finnmark har vi tre kontorer, Tromsø, Svalbard og Finnmark, og vi består av et mangfoldig miljø innenfor bygg og anlegg. Her har vi et særskilt fokus på at hver enkelt medarbeider får utviklet sin kompetanse etter sine ønsker. Derfor har alle som jobber hos oss stor påvirkning og mulighet til å bidra med sin erfaring i prosjekter og internt.

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom  Great Place to Work  undersøkelser.

Vi vet at arbeidsdagen blir så mye morsommere når du kan være med å bestemme, derfor er det ingen leder her som henger over skulderen din i hverdagen. Du er din egen leder og vi tror på at du selv kan styre dine egne prosesser og prosjekter. I tillegg vil våre ansatte. Vi er en avdeling i vekst og ser stadig etter flere spennende muligheter både innen offentlig og privat sektor. Vår kundemasse øker, og vi er nå på jakt etter flere dyktige ansatte.

Andre, mer generelle goder hos oss:

· Konkurransedyktige betingelser på lønn, og svært gode pensjons- og forsikringsordringer

· Flekibel arbeidstid (+/- timer)

· Bedriftsidrettslag og mange sosiale aktiviteter

· Moderne kontorlokale med en hyggelig resepsjon, super kantine, dusj/garderobe, kafé, møterom og mer!

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har jobbet noen år som energirådgiver/energileder eller andre lignende roller og kan tenke deg nye utfordringer i 2023. Du har relevant ingeniørutdannelse (fagskole, høyskole og universitet). Du snakker et nordisk språk og du har generelt sett en stor interesse for energiledelse.

Sentrale roller og oppgaver

  • Energirådgivning i store og små prosjekter for offentlige og private kunder
  • Energikartlegging og -merking
  • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

Målet i oppgavene er å sikre effektiv energiutnyttelse, optimal produksjon og bruk av energi. Gjennom energiledelse kan lønnsomme atferds- og investeringstiltak påvises og gjennomføres. Lavere energibruk reduserer kostnader, bedrer miljøprofilen og styrker konkurranseevnen til en bedrift.

HRP er landsdekkende og har mange kontorer å jobbe fra. Hvor du bor er ikke viktig, bare du ønsker å bidra til den videre utvikling av avdelingen, med den kunnskapen du har fått så langt i din arbeidskarriere innen bygg/ anlegg- og eiendomsbransjen.

Du motiveres av ansvar og du ser på utfordringer som en mulighet til å utvikle deg mer både faglig og personlig. I tillegg har du et ønske om å være med på å bygge opp en større avdeling innen energi, miljø og bærekraft til vårt kontor i Tromsø. Vi er en gjeng med nerder som brenner for miljø og ser etter en deg som gjør det samme!

Adresse: Søren Zakariassens gate 14, 9010 Tromsø

Vi ser frem til å høre fra deg!

PS: Grunnet sommerferie, vil vi gå igjennom søknader i starten av august.