Energileder – Bergen

Energileder – Bergen

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Energileder

Søknadsfrist: 16.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Tamara Nørreskov Aasbøe
Telefon: 418 46 364


Energileder – Bergen

Verden skal bli mer bærekraftig. Derfor tenker vi bærekraft i alt vi gjør, og det inkluderer selvfølgelig byggene vi bor og infrastrukturen vi benytter.

HRP sin Energiavdeling tilbyr de fleste tjenester innen energifaget, slik som energiledelse, utarbeidelse av energikonsepter i tidligfase, energikartlegging, ENØK, energiberegninger, energimerking og mer. Avdelingen håndterer alle typer prosjekter, i alle faser, fra konsept og tidligfase til gjennomføring og ferdigstilling. Energiavdelingen jobber tett sammen med avdeling for Miljø og Bærekraft og sammen sørger vi for at hensyn mtp miljø, klima og energi blir hensyntatt i prosjekt.

Da energi- og miljøfaglig kompetanse blir mer og mer ettertraktet søker vi nå etter flere dyktige medarbeidere, gjerne med ulik bakgrunn og erfaring. Du blir med i en høyt kvalifisert og voksende faggruppe, og vil bli sentral i hvordan vi vokser som fagenhet, så gjerne ta ambisjonene med i kofferten. Vi håper du kan, og vil, ta med mange gode ideer til oss.

Hvem er vi?

I vår avdeling i Bergen leverer vi prosjektadministrasjon og rådgivning innen energi, miljø og bærekraft, sikkerhet, datafangst, visualisering, utredning og analyse, og mye mer! Vårt geografiske kjerneområde er i hovedsak Vestlandet, men vi bidrar gjerne i våre avdelinger i hele landet.

Her vil du som ansatt få store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende og utfordrende prosjekter – og stor variasjon i arbeidsoppgaver. Her er det takhøyde og aldri langt å gå for å få råd eller gi råd til dine kolleger. På kontoret i Bergen har vi lang, kort, bred og ulik erfaring, noe som gjør at vi har en stor variasjon av medarbeidere.. det er vi stolte av!

Vi er en avdeling i vekst og ser stadig etter flere spennende muligheter både innen offentlig og privat sektor. Vår kundemasse øker, og vi er nå på jakt etter flere dyktige ansatte.

Andre, mer generelle goder hos oss:

· Konkurransedyktige betingelser på lønn, og svært gode pensjons- og forsikringsordringer

· Flekibel arbeidstid (+/- timer)

· Gunstig plassering av arbeidssted, for de som pendler eller de som vil ha lett tilgjengelighet til alle reiseveier, i utkanten av Bergen ved Flesland

· Bedriftsidrettslag og mange sosiale aktiviteter

· Moderne kontorlokale med en hyggelig resepsjon, super kantine, dusj/garderobe, kafé, møterom og mer!

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har jobbet noen år som energirådgiver/energileder eller andre lignende roller og kan tenke deg nye utfordringer i 2023. Du har relevant ingeniørutdannelse (fagskole, høyskole og universitet). Du snakker et nordisk språk og du har generelt sett en stor interesse for energiledelse.

Sentrale roller og oppgaver

  • Energirådgivning i store og små prosjekter for offentlige og private kunder
  • Energikartlegging og -merking
  • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

Målet i oppgavene er å sikre effektiv energiutnyttelse, optimal produksjon og bruk av energi. Gjennom energiledelse kan lønnsomme atferds- og investeringstiltak påvises og gjennomføres. Lavere energibruk reduserer kostnader, bedrer miljøprofilen og styrker konkurranseevnen til en bedrift.

HRP er landsdekkende og har mange kontorer å jobbe fra. Hvor du bor er ikke viktig, bare du ønsker å bidra til den videre utvikling av avdelingen, med den kunnskapen du har fått så langt i din arbeidskarriere innen bygg/ anlegg- og eiendomsbransjen.

Du motiveres av ansvar og du ser på utfordringer som en mulighet til å utvikle deg mer både faglig og personlig. I tillegg har du et ønske om å være med på å bygge opp en større avdeling innen energi, miljø og bærekraft til vårt kontor i Bergen. Vi er en gjeng med nerder som brenner for miljø og ser etter en deg som gjør det samme!

Vi ser frem til å høre fra deg!

PS: Grunnet sommerferie, vil vi gå igjennom søknader i starten av august.