Elektrorådgiver

Elektrorådgiver

Arbeidsgiver: Opak AS

Stillingstittel: Elektrorådgiver

Søknadsfrist: 10.08.2021


Spørsmål om stillingen?

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

Sidsel Jun Gausen, mobil: +47 90 14 17 81 / Sidsel.Jun.Gausen@jeffersonwells.no eller
Helene Segrov, mobil: +47 97 81 42 72 / Helene.Segrov@jeffersonwells.no


Elektrorådgiver

OPAK er rådgiveren som virkelig dyrker kvalitet og som legger sin stolthet i å imøtekomme kunder med best mulig leveranse.

I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer, og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

OPAK. Med engasjerte rådgivere i front.

Med dette som bakteppe søker vi deg som er en engasjert og faglig sterk rådgiver innen elektrofaget

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor tilstandsvurdering, vedlikeholdsplanlegging og transaksjonsrådgivning søker vi nå etter personer med elektrobakgrunn med minst 3 års relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver: 
OPAK har prosjekter for private og offentlige byggherrer, både korte enkeltoppdrag og lange rammeavtaler. Vi har mange meget faglig sterke kollegaer i OPAK AS og vi er stolte over den erfaringsoverføring vi har klart å skape på tvers av alle avdelinger.

Som eiendomsrådgivere bistår vi eiendomsbesittere, gårdeiere, leietakere, sameier/borettslag og investorer mm. med tilstandsvurdering og vedlikeholdsplanlegging av eiendommer. Vi anbefaler tiltak basert på faglige vurderinger og kostnadsestimerer disse på et overordnet nivå. Som elektrorådgiver kan man blant annet:

•    få ansvar for å avholde befaringer, utarbeide tilstandsvurderinger og anbefale tiltak relatert til vedlikehold og oppgraderinger på både enkelteiendommer og større eiendomsporteføljer rundt omkring i landet
•    gjennomgå FDV-dokumentasjon og interne rutiner på eiendommer
•    innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
•    bidra til å forutse, påpeke eller vurdere forhold som kan ha teknisk, økonomisk eller sikkerhetsmessig betydning for bygg og eiendom
•    teknisk rådgivning i forbindelse med eiendomstransaksjoner (teknisk due diligence)
•    bidra til et faglig miljø for elektrofaget med både interne kolleger og innleide konsulenter

Rollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter av oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

Kvalifikasjoner og kunnskap: 
Du har minimum 3 års erfaring med teknisk fagskole/bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing). Du må også ha relevant erfaring fra tilstandsvurderinger og kostnadsestimering samt tverrfaglig kompetanse. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 3424 og 3451.

Egenskaper: 
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører.

Prosjekter er hovedsakelig på Østlandet, men du bør også være fleksibel med tanke på reising til andre steder i Norge på kortere oppdrag.

Vi kan tilby: 
Hos oss blir du en del av et anerkjent fagmiljø. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen.