Eiendomssjef

Eiendomssjef

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Eiendomssjef

Søknadsfrist: 27.09.2021


Spørsmål om stillingen?

Eiendomssjef Einar Kvien på tlf: 977 99 228 eller Forvaltningsdirektør Ellen Langeggen på tlf: 907 53 022


Eiendomssjef

Som Eiendomssjef har du ansvar for forvaltning og utleie av kontoreiendommer i egen portefølje i samarbeid med KLP Eiendoms utleieteam. Du vil aktivt bidra til å videreutvikle porteføljen og selskapet i takt med trendene i kontormarkedet og ta initiativ til å gjennomføre markedsaktiviteter mot eksisterende og nye kunder.

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er utadvendt og selvstendig. Du ser viktigheten av å bygge og ivareta relasjoner og har forretningsforståelse og kommersiell teft. Du må brenne for eiendom og nå har du lyst til å ta ett steg videre. Du har høyere utdanning som ingeniør, økonom, jurist eller lignende. Du bør ha minimum fem års relevant erfaring fra eiendomsforvaltning / kommersiell eiendomsdrift. Du må også ha erfaring med utarbeidelse og inngåelse av avtaler. Du kommuniserer også godt både skriftlig og muntlig.

I hverdagen har du den løpende oppfølging med leietakere. Det er du som utarbeider strategiene for forvaltning- og utvikling av eiendommene, og du har gjennomføringsansvaret. Du er også sentral person ved planlegging og gjennomføring av prosjekter, i samarbeid med selskapets drifts- og prosjektavdeling. Du er også med på å delta aktivt innen forbedringsarbeid innen IT, digitalisering og innen alt som kan gjøre forretningen vår bedre.

Vi tilbyr:

  • En spennende hverdag i ett av Skandinavias største eiendomsselskaper
  • En travel, utfordrende og morsom jobb hvor du får lov til å ta styringen over noen av Oslos flotteste kontoreiendommer.
  • Mange faglige utfordringer og muligheten til å utvikle din egen kompetanse i ett profesjonelt eiendomsmiljø.
  • Sentral beliggenhet i Bjørvika, i ett moderne kontorbygg nær det meste.
  • Gode ansattfordeler og en svært god pensjonsordning.
  • Ett aktivt idrettslag og du kan trene så mye du vil i ett moderne treningssenter med utsikt over hele Oslo!

KLP Eiendom er i kraftig vekst og har behov for deg som ønsker å være med på å styrke vår posisjon som kundeorientert, fremtidsrettet og ledende eiendomsaktør.