Eiendomsforvalter

Eiendomsforvalter

Arbeidsgiver: Universitetet i Oslo, Eiendomsavdelingen

Stillingstittel: Eiendomsforvalter

Søknadsfrist: 07.11.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson
Atle Strande
Stillingstittel
Rekrutterer
Telefon
908 92 054

 

Kontaktperson
Jan Egil Myhre
Stillingstittel
Rekrutterer
Telefon
908 92 522


Eiendomsforvalter

Om stillingen
Til Forvaltningsseksjonen søker Eiendomsavdelingen ved UiO nå en ny eiendomsforvalter. Stillingen vil ha ansvar for en egen portefølje bestående av interne leiere, eksterne utleiere og våre 44 forskerboliger. Forvaltningsseksjonen består av åtte medarbeidere, inkludert leder, og du blir dermed en del av et team med gode kollegaer og høy kompetanse. Stillingen rapporterer til forvaltningssjef. Vi leter etter deg med eiendomserfaring og leietakerfokus, som trives med å være i løpende kontakt med våre leietakere, møte dem ute i sine lokaler og være deres talsperson innad i EA. Leierne kan være fakulteter, museer eller samarbeidende virksomheter, og i rollen som forvalter vil du bl.a. bidra til at leierne får egnede og arealeffektive løsninger for sine arealbehov. Du vil også ha ansvaret for noen av UiOs innleieforhold og holde dialogen med gårdeier. EA er i ferd med å ta i bruk FDV-systemet Facilit, et system som vil bli et viktig arbeidsverktøy for Forvaltningsseksjonen.

Arbeidsoppgaver

 • Overordnet ansvar for egen portefølje og utleie av arealer
 • Skape og ha ansvar for en god dialog med leierne om deres behov for lokaler
 • Kontraktsansvar, herunder oppfølging og forhandling av eksterne leiekontrakter
 • Bidra til videreutvikling av seksjonens systemer og prosesser knyttet til eiendomsforvaltning Identifisere nødvendige tiltak for å arealeffektivisere leiernes arealbruk
 • Diverse saksbehandling knyttet til leiere og arealer / eiendommer inkludert håndtering av leiefakturaer
 • Andre oppgaver kan tillegges stillingen

Kvalifikasjonskrav

 • Det kreves relevant utdanning fra universitet eller høyskole minimum på bachelornivå. Omfattende realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
 • Det kreves relevant erfaring fra eiendomsvirksomhet og kontraktsforvaltning
 • Det forutsettes god digital kompetanse og erfaring fra bruk av FDV-systemer
 • Erfaring fra oppfølging og gjennomføring av prosjekter er en fordel
 • Det er ønskelig med erfaring fra/god kunnskap om forbedringsarbeid og effektivisering
 • Det er ønskelig med god kunnskap om prinsipper og roller knyttet til eie/leie-forhold i både offentlig og privat sektor.

Personlige egenskaper
Vi søker deg som er initiativrik, strukturert og liker å drive frem prosesser. Du er en god relasjonsbygger som er involverende, serviceinnstilt og skaper resultater i team. Du arbeider også selvstendig. Du evner å se sammenhenger og håndtere komplekse utredninger samtidig som du også trives med periodiske oppgaver. Du takler en hverdag med tidvis høyt tempo og mange prosesser som pågår samtidig. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning.