Eiendomsforvalter – 1 års vikariat

Eiendomsforvalter – 1 års vikariat

Arbeidsgiver: Spabo Eiendom AS

Stillingstittel: Eiendomsforvalter - 1 års vikariat

Søknadsfrist: 21.08.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Eiendomssjef Anne Kari Søvik


Eiendomsforvalter – 1 års vikariat

YES! Vi søker en utadvendt, service-minded og energisk person som brenner for forvaltning og boligutleie. En som vil trives med en variert arbeidshverdag som byr på ulike oppgaver og spennende utfordringer.

Som person er du serviceinnstilt og selvstendig med et godt øye for detaljer. Du er en driftig sjel som er opptatt av å finne de beste løsninger. Med strukturert og nøyaktig arbeidsmetodikk og gode kommunikasjonsegenskaper, gyver du løs på oppgaver, store som små. Du sprer om deg med god gammaldags arbeidsglede, og er med det med på å skape et godt arbeidsmiljø. Når du er på jobb er du alltid «på», uansett om det er tidlig på dagen eller sent på kvelden. Du ser på deg selv som en lagspiller som er interessert i mennesker.

Bakgrunnsmessig har du erfaring fra lignende rolle, og du har også egen bil. Så, hvorfor skal du velge oss, når du garantert kan velge og vrake i andre kremjobber?

Jo, nå skal du høre! Hos oss vil du bli en viktig del av et lite team som består av dyktige og dedikerte medarbeidere. Seriøsitet og profesjonalitet ser vi som en selvfølge, men vi er samtidig opptatt av humor og glede i hverdagen. Samholdet er unikt, og arbeidsmiljøet inkluderende. Spabo Eiendom er en familiebedrift som jobber med utleie og har store porteføljer både på leilighetssiden, men også butikk- og næringskontrakter. Hvor spennende er ikke det?

Vi sitter i flotte lokaler i Kværnerbyen i Oslo, men mye av arbeidstiden din vil også være ute hos våre leietakere. Hverdagen vil bestå av mange og forskjellige arbeidsoppgaver, så det er viktig at du syns det er like morsomt med utleie og forvaltning, som å ha god dialog med leietakerne. Kort fortalt vil dine arbeidsoppgaver være:

  • Utleie av eksisterende og nye boliger
  • Gjennomføre innflytting/utflytting/nøkkelhåndtering og depositumskonto/ garantihåndtering
  • Oppfølging av eksisterende leieforhold, også gjennom forvaltningssystemet Unite Living
  • Bidra til å øke og optimalisere selskapets inntekter
  • Administrere daglig drift og vedlikehold av egen eiendomsportefølje
  • Tett samarbeid med vår økonomiavdeling, drift og vaktmestere
  • Jobben innebærer også visninger og telefoner på kveldstid
  • Tiltredelse 1.oktober 2020

Vi vet at du finnes der ute, et eller annet sted. Så, er du den vi leter etter? Da sier vi bare #welcometothefamily

Kjenner du deg igjen i teksten over og ønsker å søke på stillingen for 1 års vikariat? Send din CV og søknad til oss innen 21.august

Om arbeidsgiveren

Vi er en familiebedrift som driver med utleie av egne boliggårder og næringseiendommer med fokus på handelsseksjoner i Oslo og Moss. Vi forvalter ca. 550 leieforhold med. 400 leiligheter og 150 næringskontrakter. Spabo selskapene er en del av Spabogruppen AS som omsatte for ca. 1,3 milliarder i 2019