Driftstekniker

Driftstekniker

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Driftstekniker

Søknadsfrist: 01.03.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Frank Hansen – 902 70 522


Driftstekniker

KLP Eiendom er i sterk vekst og har behov for flere medarbeidere til teknisk avdeling i Oslo. Vi søker aktive og positive bidragsytere til et profesjonelt eiendomsmiljø med mange spennende utfordringer i årene som kommer. Teknisk avdeling har ansvaret for drift og vedlikehold av selskapets eiendommer. Vi søker nå etter dyktig og strukturert driftstekniker for daglig oppfølging av våre eiendommer i Oslo-regionen.I stillingen blir du KLP Eiendom sin synlige- og positive representant overfor våre leietakere på våre eiendommer rundt omkring i Oslo. Det blir din oppgave å føre daglig tilsyn og oppfølging av eiendommenes tekniske anlegg og fellesarealer, slik at eiendommene til enhver tid fremstår som hele, rene og pene. Andre oppgaver er å følge opp serviceavtaler, utføre kontroller, og sette i gang vedlikeholdstiltak. I jobben vil du også være i kontakt med våre leverandører.

For å lykkes i stillingen har du gjerne fagbrev innen bygg, elektro eller VVS-fag. Relevant erfaring kan være drift av større næringseiendommer, kjennskap til ventilasjon og bruk av SD-anlegg. Du er fortrolig med bruk av PC og FDV verktøy. Stillingen medfører utstrakt samarbeid internt og eksternt som betyr du må like å samarbeide å omgås ulike typer mennesker.

Vi tilbyr:

  • En spennende stilling i et av Skandinavias største eiendomsselskaper
  • Faglige utfordringer i et profesjonelt eiendomsmiljø i ekspansjon
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling
  • Et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med høy medarbeidertilfredshet
  • God pensjonsordning i KLP og fri i jul og påske
  • Moderne kontormiljø i Bjørvika med eget treningssenter

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Vi eier og forvalter eiendommer med en markedsverdi på 72 milliarder kroner. Selskapet er et av Nordens største innen forvaltning og utvikling av eiendom. Eiendomsporteføljen består av kjøpesentre, hoteller, kontorbygg og undervisningsbygg, boliger, festetomter og utviklingsprosjekter. Vi har omlag 150 ansatte og har virksomhet i Oslo, Trondheim, Stockholm og København.