Driftstekniker

Driftstekniker

Arbeidsgiver: Smedvig

Stillingstittel: Driftstekniker

Søknadsfrist: 18.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Anne Marie Hauge

Stillingstittel: Salgsleder – Stavanger

Telefon: 922 11 792


Driftstekniker

Smedvig har eiendommer på flere lokasjoner i Stavanger-området; Sentrum, Åsen og Innovasjonsparken på Ullandhaug. Våre eiendommer rommer alt fra kontorbygg til lager og spesialbygg med laboratorier og forsøkshaller.
Våre verdier er tillit, utholdenhet og entreprenørskap. Disse verdiene kjennetegner måten vi jobber på, og preger samholdet vi skaper i hverdagen. Vi tar godt vare på våre ansatte og har mye å tilby utover en innholdsrik arbeidshverdag.

Er du vår nye driftstekniker?

I Smedvig blir du en del av et solid eiendomsmiljø med erfarne kolleger. Som driftstekniker må du ha en utpreget serviceinnstilling, være selvstendig, ryddig og strukturert. Du må på en positiv måte takle en travel hverdag med varierte arbeidsoppgaver og få oppgavene gjort. Ikke minst må du være flink til å omgås våre kunder og samarbeidspartnere. Du er interessert i teknologi og fremtidens bygg. I praksis betyr det at du kan sørge for at våre bygg blir optimalt driftet og vedlikeholdt slik at:

 • Våre bygg og anlegg er ryddige og godt vedlikeholdt
 • Våre bygg driftes med høye krav til miljø, lavt energiforbruk og lave vedlikeholdskostnader
 • Kundetilfredshet, bærekraft og digitalisering står i fokus

Stillingen rapporterer til vår eiendomsdirektør.
Dette er noe av det vi kan vi tilby deg:

 • Et godt arbeidsmiljø i kjekke omgivelser
 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Faglig utvikling
 • Sosiale aktiviteter og tilstelninger

Her er noen av arbeidsoppgavene dine:

 • Håndtere driftshenvendelser
 • Bidra i ulike byggeprosjekter
 • Oppfølging av drift- og serviceavtaler
 • Utføre internkontroller og generelle drifts og vedlikeholdsoppgaver
 • Bistå ved arrangementer og tilstelninger
 • Videreutvikling av kunde/leverandørsamarbeid
 • Betjene vakttelefon hver 5. uke

 

Om Smedvig:

Smedvig er et investerings- og utviklingsselskap som investerer kapital og tilfører kompetanse i prosjekter vi tror på. Vi er en aktiv investor, utvikler og industribygger innen mange ulike forretningsområder. Det som går igjen er entreprenørskap, kapital og evnen til å tenke langsiktig. Vi er bransjeledende innenfor teknologi og bærekraft. Smedvig Eiendom forvalter en eiendomsmasse på ca. 187 000 kvm, og har et utviklingspotensial på ca. 428 000 kvm fordelt på Stavanger, Hamar, Lillehammer og London. Smedvig består av totalt 57 ansatte, hvorav 25 hvorav 25 er ansatt i Smedvig Eiendom.

Selskapet har investert og utviklet eiendom siden slutten av 60-tallet. Vi jobber tett med de beste partnere for å levere høy kvalitet og fleksible løsninger. Vi eier og forvalter eiendommene selv, noe som gir leietakerne en sømløs opplevelse. Vi tenker langsiktig og jobber strategisk med innovasjon for å ligge et steg foran i dagens endrede marked.
Smedvig Eiendom bryr seg om miljøet. Vi har et krav om at alle våre nye byggeprosjekt skal være sertifisert av BREAM-NOR og Well. Det betyr i korte trekk at bygget skal gi et positivt fotavtrykk og heve kundenes livskvalitet. Bygningene våre skal være bærekraftige og fremtidsrettet med høy grad av innovasjon. Vi tenker fremover og fokuserer på lave livssykluskostnader.

Dette sier våre leietakere:

Vi opplever Smedvig som imøtekommende, fleksibel og løsningsorientert utleier med dyktige og profesjonelle ansatte. Smedvig Eiendom viser forståelse for våre behov som leietakere. De er langsiktige i sin tenkning og viser en utrolig evne til å finne gode løsninger på de behov og ønsker vi har hatt

 

Passer du inn hos oss? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg! Ta kontakt med Anne Marie Hauge for ytterligere informasjon på tlf: 922 11 792 eller anne.marie.hauge@mde.no.

Om MDE

MDE Group er et globalt rekrutteringsselskap, spesialisert på å finne og plassere de største talentene over hele verden.

MDE består i dag av 12 selskaper som tilbyr konsulent-, bemannings- og rekrutteringstjenester, samt offshorepersonell og rådgivning. Med vår unike kjennskap til både det lokale og det internasjonale markedet vil vi bistå arbeidstakere og bedrifter slik at begge parter finner akkurat det de er på jakt etter.