Driftstekniker

Driftstekniker

Arbeidsgiver: Smedvig

Stillingstittel: Driftstekniker

Søknadsfrist: 16.01.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Geir Østerhus

Stillingstittel Sjef Forvaltning og Drift

Telefon900 23 592


Driftstekniker

Smedvig er et investerings- og utviklingsselskap som investerer kapital og tilfører kompetanse i prosjekter vi tror på. Vi er en aktiv investor, utvikler og industribygger innen mange ulike forretningsområder. Det som går igjen er entreprenørskap, kapital og evnen til å tenke langsiktig. Smedvig Eiendom forvalter en eiendomsmasse på ca. 187 000 kvm, og har et utviklingspotensial på ca. 428 000 kvm fordelt på Stavanger, Hamar, Lillehammer og London. Smedvig består av totalt 41 ansatte, hvorav 23 jobber innenfor eiendom. 
Vil du være med å drifte våre eiendommer?

Smedvig eier alt fra kontorbygg til lager og spesialbygg med laboratorier og forsøkshaller. Våre eiendommer i Stavanger ligger i Sentrum, på Åsen og i Innovasjonsparken på Ullandhaug.

Smedvig skårer høyt på relasjoner . Det betyr at kundene er svært fornøyde med Smedvigs service, at våre ansatte er dyktige, lette å få tak i og effektive.

Vi vil nå styrke driftsteamet. Som driftstekniker må du ha en utpreget serviceinnstilling, være selvstendig, ryddig og strukturert. Du må på en positiv måte håndtere en travel hverdag med varierte arbeidsoppgaver.

Arbeidsoppgaver

I praksis betyr det at du skal sørge for at våre anlegg blir best mulig driftet og vedlikeholdt slik at:

  • Vi beholder våre fornøyde leietakere
  • Våre bygg og anlegg er ryddige og godt vedlikeholdt
  • Vår drift ivaretar strenge miljøkrav med lavt energiforbruk og lave vedlikeholdskostnader
  • Vi identifiseres som en eiendomsaktør med høy integritet og kvalitet

Kvalifikasjoner

Vi ser etter en person med relevant utdannelse og minimum 10 års erfaring med interesse for å utvikle kompetansen innen eiendomsdrift. Erfaring fra prosjektledelse vil bli vektlagt.
I Smedvig blir du en del av et solid eiendomsmiljø med erfarne kolleger.

Stillingen rapporterer til vår Forvaltning og driftssjef.