Driftssjefer

Driftssjefer

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Driftssjefer

Søknadsfrist: 27.02.2020


Spørsmål om stillingen?

  • Teknisk sjef Jostein Bratten – 934 33 911


Driftssjefer

Har du lyst å lede utviklingen av et kjøpesenter eller næringsbygg?

Som Driftssjef får du mulighet til å jobbe med klima og miljøtiltak slik at KLP Eiendom bidrar til bærekraftig eiendomsutvikling og energieffektivisering. Du vil også jobbe aktivt med å stille krav til våre leverandører slik at vi videreutvikler vår rolle i å få til et grønt skifte i Norge.

I stillingen får du budsjett-, personal-, resultat- og utviklingsansvar for din avdeling, og det blir din oppgave å lede teamet fremover slik at målene vi har satt oss blir nådd. Du vil også fungere i rollen som prosjektleder ved utskiftning av tekniske anlegg og ved mindre ombygninger/prosjekter.

KLP Eiendom jobber med ulike digitale plattformer, både for å optimalisere driften av eiendommene og for å gjøre informasjonsflyten mot våre leietakere enklere, tydeligere og bedre. Det er viktig at du har endringsvilje og blir motivert av å prøve nye arbeidsformer. Du trives med å jobbe i team med våre forvaltere og andre prosjektledere for å optimalisere vår leveranse til leietakerne.

For å lykkes i stillingen er du gjerne ingeniør eller har fagbrev innen tekniske fag, eventuelt annen relevant utdanning/erfaring. Du har gjerne ledet andre tidligere og har noe erfaring med teknisk forvaltning av eiendom. Vi ser også for oss at du har god forståelse for økonomi og tall og at du evner å se de beste løsningene for våre kunder.

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling i et av Skandinavias største og mest profesjonelle eiendomsselskaper
  • Faglige utfordringer i et profesjonelt eiendomsmiljø i vekst
  • Gode muligheter til kompetanseutvikling
  • Et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med høy medarbeidertilfredshet
  • Gode pensjonsordning i KLP og fri i jul og påske
  • Moderne kontormiljø i Bjørvika med eget treningssenter

Synes du dette virker spennende og har du det som skal til for å lykkes i stillingen?
Da ser vi frem til å lese din CV og søknad innen søknadsfristen 27 februar.
Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med teknisk sjef Jostein Bratten på tlf: 93433911

 

 

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Vi eier og forvalter eiendommer med en markedsverdi på 72 milliarder kroner. Selskapet er et av Nordens største innen forvaltning og utvikling av eiendom. Eiendomsporteføljen består av kjøpesentre, hoteller, kontorbygg og undervisningsbygg, boliger, festetomter og utviklingsprosjekter. Vi har omlag 150 ansatte og har virksomhet i Oslo, Trondheim, Stockholm og København.