Driftssjef for veletablert eiendomsselskap?

Driftssjef for veletablert eiendomsselskap?

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Driftssjef

Søknadsfrist: 10.03.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:

Jostein BrattenTelefon: 93 43 39 11


Driftssjef for veletablert eiendomsselskap?

Driftssjef for veletablert eiendomsselskap?KLP Eiendom utvikler og forvalter kontorbygg, kjøpesentre, hoteller, tomter og prosjekter i flere av Skandinavias største byer. I tillegg eier vi et hotell og kontorbygg i London.Er du en erfaren og engasjert driftssjef og har du lyst til å til å lede driften av flere store eiendommer sentralt plassert i Oslo?Som driftssjef vil du være ansvarlig for å sikre optimal drift, vedlikehold og utvikling av eiendommene for å opprettholde høy kvalitet og service. Dette er en spennende mulighet for en resultatorientert og strukturert leder som ønsker å spille en sentral rolle i utviklingen av eiendomsporteføljen.

Arbeidsoppgaver:

Din viktigste oppgave er å være ansvarlig for daglig drift av eiendommene. Dette inkluderer teknisk drift, vedlikehold, renhold og sikkerhet. Overordnet brannvernledelse og personalansvar for eiendommenes driftsteknikere er også en hovedoppgave. Stillingen innebærer å utarbeide og følge opp budsjetter, oppfølging av eksterne leverandører som gjennomføre drift- og vedlikeholdstiltak. Det blir også en viktig oppgave for deg og sikre høy kundetilfredshet og holde i kommunikasjonen med våre leietakere.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser gjerne at du har relevant erfaring som driftssjef eller i tilsvarende rolle innen drift av større næringseiendommer. Du har videre utdanning innen tekniske fag. Du kjenner deg igjen i at du har gode lederegenskaper med dokumenterte resultater innen personal- og prosjektledelse. Du har også god økonomisk forståelse og gjerne erfaring med budsjettansvar. Det er helt sentralt at du kommuniserer godt med ulike mennesker, at du er samarbeidsorientert og har evne til å skape tillit.

Hva kan vi tilby deg?

Som en del av vårt team vil du få spennende og varierte arbeidsoppgaver i et stort selskap i stadig utvikling. Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og motiverte medarbeidere.

  • Sentrale lokaler i Bjørvika
  • Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og velferdsordninger.
  • Som ansatt hos oss vil du få tilgang til fine treningslokaler og KLPs feriehytter.
  • I tillegg til lovbestemt ferie, har ansatte i KLP Eiendom fri i julen, samt i påsken.

Dersom du er en dedikert og motivert leder med erfaring fra drift av større næringseiendommer, ser vi frem til å motta din søknad og CV. Søknadsfrist: 10. Mars 2024. Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med Teknisk sjef, Jostein Bratten, på telefon 934 33 911.

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP og et av Nordens største eiendomsselskaper. Gjennom eiendom forvalter vi deler av pensjonspengene til våre kunder. Vi eier over 2,3 millioner kvadratmeter eiendom med en markedsverdi på 93 milliarder kroner. Vi tenker langsiktig for dagene som kommer, og har med oss et bærekraftperspektiv inn i alt arbeidet.Vi er ca. 170 ansatte og har mer enn 30 års erfaring med eiendom. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. Alle som jobber hos oss er på hver sin måte/med hver sin bakgrunn en del av vårt mangfold. Vi er opptatt av at alle skal behandles med likeverd og respekt og i KLP skal alle få lov til/ha mulighet til å være den de er. Vi har troen på at et arbeidsliv preget av likestilling og mangfold gjør at vi sammen vil skaper innovasjon, vekst og verdiskaping.